Süleyman Hurma: "Ligin 22 takım olması için birtakım çalışmalar var"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fatih Karagümrük haberleri... Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan 22 takım açıklaması. Hurma ligin 22 takım olmasını destekliyor mu? İşte detaylar...

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hurma, "Ligin 22 takım olması için birtakım çalışmalar var. Öyle bir şey olursa, biz de gönülden destekliyoruz" dedi.

Lig'in 22 takım olması için birtakım çalışmaların olduğunu söyleyen Hurma, "Ligin 22 takım olması için birtakım çalışmalar var. Öyle bir şey olursa, biz de gönülden destekliyoruz. Madem düşme olmadı, bazı kulüpler de çok ciddi yatırımlar yaptı, onlar da olsun" dedi.
Demirspor'a karşı kazanmanın kolay olmadığını ifade eden Hurma, "Adana Demirspor'a karşı kazanmak kolay değildi. Nitekim son penaltıyla oldu. Onlar da kazanabilirdi, biz kazandık. Onlara da önümüzdeki sezon için başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Bu kulübü Avrupa'da yarışır hale getireceklerini vurgulayan Hurma, "Bu kulübü aldığımda bir röportajım vardı, 'Karagümrüklüler bayraklarını sandıklardan çıkarsınlar. Biz, bu tarihi kulübü Avrupa kupalarında yarışır hale getireceğiz.' diye. Şükürler olsun o yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Hoş ve güzel bir şey bizim için ama çok da abartmamamız lazım. Her bir başarı, bir üst seviyeye meydan okumaktır. Şu anda daha üst bir seviyeye geldik, oraya hazır olmamız lazım. Süper Lig'e renk katacağımızı, çetin bir takım olacağımızı düşünüyorum. Buranın bir ruhu var, tarihi bir dokusu var. Burası olsun çok isterim. Çeşitli sebeplerden olamıyorsa da, İstanbul'un herhangi bir yerinde Karagümrüklülerin bir stadı olsun istiyorum" ifadelerini kullandı.

Uzun vadede başarı elde etmek istediklerini belirten Hurma, "Fatih Karagümrük'te kısa vadeli hedefimiz, Avrupa kupalarına katılan bir takım olmak. Uzun vadeli hedefimiz de uluslararası bir başarı elde etmek" açıklamasını yaptı.
Oyunculara tekliflerin olduğunu belirten Hurma, "7-8 oyuncumuz ciddi şekilde büyükler, yurt dışı ve diğer kulüpler tarafından isteniyor. Yerini dolduramayacağımız oyuncuyu bırakmamız mümkün değil. Bazı oyuncularımız, bu ligi bile domine edebilecek futbolcular. Kendimizi çok iyi kontrol etmemiz lazım" diyerek sözlerini tamamladı.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Transfer | Lille bir Türk'ün daha peşinde! Rota Galatasaray

Volkan Demirel’den olay Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yorumu!

Beşiktaş - Crystal Palace maçında sakatlanmıştı, Fabio Miretti'nin sakatlığı belli oldu

Yılmaz Vural takım satın alıyor! Canlı yayında açıkladı…

Nihat Kahveci, Beşiktaş - Crystal Palace maçını yorumladı

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’dan Mimovic kararı! Biletini kesti

Zeki Çelik, gol attığı maçta sakatlandı! Juventus'tan açıklama

Video | Kaldı 18: Ronaldo, 982. golünü attı!

Fransa olaylarında son durum: PSG - Lyon maçı ertelendi!

Samsunspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: "Bu durumdan çıkabilmek için..."

Galatasaray - Şile Bilgidoğa: 22-0 Maç sonucu, maç özeti (Yazılı)

Fenerbahçe’de Mert Müldür gelişmesi! Derbide oynayabilecek mi?

Ajansspor yazdı, Manisa FK yeni hocasını duyurdu

Beşiktaş’ın Crystal Palace beraberliği sonrası spor yazarlarından eleştiri

Galatasaray’ın yıldızı Batrakov’a 55 milyon Euro! Barcelona ve PSG devrede
