Sumidica Sergen Yalçın'ı çıldırttı!

08.11.2020 - 10:47 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 11:14

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep'e 3-1 mağlup oldu. Maçın sonucundan çok hakem kararları ve Sumudica konuşuldu. Siyah beyazlı takımda, Rumen teknik adam Sumudica'ya tepki dinmiyor. Çünkü Sumudica'nın Josef'e Portekizce küfür ettiği iddia ediliyor. Adeta çıldıran Sergen Yalçın ve Murat Şahin hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya bu durumu bildirirken, Uğurlu Portekizce bilmediği için bir şey yapamayacağını söyledi. İşte detaylar...

Sumidica Sergen Yalçın'ı çıldırttı!

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda konuk olduğu Gaziantep'e 3-1'lik skorla mağlup oldu. Siyah beyazlı takım, Gaziantep'in teknik direktörü Sumudica'ya öfkeli.

Beşiktaş, Rumen teknik adam Sumudica'nın sahadaki oyunculara küfür ettiğini iddia etti.

Skorer'den alınan habere göre; Beşiktaş'ta tercümanlar, Rumen teknik adamın Josef de Souza’ya Portekizce küfür ettiğini söyleyerek yetkilileri uyardı. (SUMUDICA, GAZİANTEP'TENA AYRILACAK MI?)

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın ve Murat Şahin, bu duruma sert çıktı. Teknik heyet önce dördüncü hakeme, ardından da Yaşar Kemal Uğurlu'ya bu durumu anlattı.

"Portekizce bilmiyoruz, bir şey yapamayız"

Hakemler; Sergen Yalçın ve Murat Şahin'e, "Portekizce bilmiyoruz. Ne dediğini anlamıyoruz. O yüzden bir şey yapamayız" dedi.

'Yere yatın' talimatına tepki

Öte yandan Beşiktaş yedek kulübesi maçta öne geçen Sumudica'nın oyuncularına 'yere yatın' talimatı vermesine tepki gösterdi.

Büyükekşi: "Maç esnasında böyle heyecanlı hareketler olabiliyor"

Öte yandan Gaziantep Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, "Maç esnasında böyle heyecanlı hareketler olabiliyor. Maçın heyecanını yaşayan her iki taraf bazı istenmeyen durumlara sebep olabiliyorlar. İnşallah bundan sonraki maçlarda teknik heyetimizin daha dikkatli olması için gerekli uyarıları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler