Sumudica'dan Fatih Ibradi'ye: "Bugüne kadar ne yaptın?"

02.06.2020 - 09:26 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 09:27

Gaziantep Futbol Kulübü Sportif Direktörü Fatih Ibradi ile Marius Sumudica tartışma yaşadı.

Gaziantep Futbol Kulübü’ne sportif direktör olarak getirilen ancak geldiği günden bu yana ancak bir türlü dikiş tutturamayan Fatih İbradi ile teknik direktör Marius Sumudica arasında gerilim dolu anlar yaşandı. 

Önceki gün takımdaki indirim görüşmeleriyle alakalı toplantının yapıldığı esnada bulunan sportif direktör Fatih İbradı bir an da Marius Sumudica’nın hedefine yer aldı. Maxim ve Kayode’nin problemlerinin yanı sıra bir çok sıkıntının bir arada yaşandığı kulüpte bu sorunların Fatih İbradı tarafından bir çözüme kavuşturulamamasına kızan Sumudica o esnada  Fatih İbradı’ya “ 2 scout getirmekle sportif direktör olunmaz. Şimdiye kadar ne yaptın. Göster bizde görelim” demesiyle o an ortamın bir anda buza kestiği bildirildi. 

TELEFONLA GöRüŞTüLER

Maxim, Kayode ve kulüpte maaş indirimleri konusunun son zamanlarda gündem olduğu Gaziantep Futbol Kulübü’nde sportif direktör Fatih İbradı’ya adeta patlayan Marius Sumudica’nın daha sonra İbradı ile telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. Kulüpten birilerinin araya girdiği bu barış görüşmesiyle aradaki buzların eridiği öğrenilirken Fatih İbradı’nın ise hala şoku üzerinden atamadığı bildirildi. Ankaragücü maçı öncesi kulüp içerisinde böyle olumsuz gelişmelerin olmasıda oldukça endişe verici bir durum olarak nitelendirildi. (Gaziantepgunes)

Senin için hazırladığımız haberler