Galatasaray, Saul Niguez'i transfer etmek istiyor

Ali Bozkurt
10.06.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 10:54

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Saul Niguez'i tekrardan transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray, Saul Niguez'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona kadrosundaki eksikleri tamamlayarak girmek isteyen Galatasaray, sezon başında gündemine aldığı Saul Niguez transferi için tekrardan devreye girdi. Detaylar...

Temaslar başladı

Sabah'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid forması giyen 29 yaşındaki orta saha için İspanyol ekibiyle temasa geçildi.

İspanyol ekibi izin veriyor

Saul Niguez'in takımdan ayrılmasına sıcak bakan Atletico Madrid, 2026'ya kadar kontratı olan yıldız oyuncuda kolaylık sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.

Türkiye'yi değerlendiriyor

Atletico Madrid'de artık ilk 11'de düşünülmediği için ayrılmak isteyen Niguez, kariyerine Türkiye'de devam etme fikrini değerlendirmeye aldı.

Kulübün altyapısından yetişen İspanyol yıldız, kısa bir dönem kiralık olarak Chelsea forması da giydi. 2018 yılında piyasa değeri 90 milyon euro'ya kadar çıkan Niguez, geçen sezon 49 maçta 2062 dakika süre buldu. 2 gol ve 5 asistle takımına katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, İspanya Milli Takımı'nda ise 19 maçta 3 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler