Fenerbahçe'den 18 milyon Euro'luk dev transfer teklifi!

19.07.2024 - 14:24 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 14:52

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun da uzun süredir takip ettiği kaydedilen yıldız için transfer teklifini yaptı.

Fenerbahçe'den 18 milyon Euro'luk dev transfer teklifi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gelecek sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, transferlerini peş peşe açıkladı. Sarı-Lacivertliler, şimdiye dek; Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın'ı kadrosuna kattı.

Hücuma bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri'yi transfer etmeye hazırlanıyor. Ancak Sarı-Lacivertliler için yeni bir iddia daha gündeme geldi.

Fenerbahçe'den Teixeira hamlesi

UOL Esporte'nin haberine göre; Fenerbahçe, Brezilya temsilcisi Corinthians'ta forma giyen 19 yaşındaki sol kanat Wesley Teixeira için girişimlere başladı.

Dev bonservis teklif edildi

Süper Lig devinin, bu transfer için Corinthians'a 18 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği ifade edildi. Brezilya ekibinin ise bu teklifi reddettiği aktarıldı.

30 milyon Euro isteniyor

Fenerbahçe'nin Wesley Teixeira için yeni bir teklif hazırlığında olduğu belirtilirken, kulübünün 30 milyon Euro istediği ileri sürüldü.

Mourinho'nun gözü üstünde

Haber detayında Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun, 19 yaşındaki genç yeteneği Roma'yı çalıştırdığı dönemden bu yana radarına aldığı vurgulandı.

Corinthians karnesi

Corinthians ile 76 maçta sahaya çıkan Wesley Teixeira, 3.861 dakika sahada kaldı ve 7 kez ağları havalandırmayı başardı. Teixeira ayrıca 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sözleşmesi 2028'de sona erecek

Kulübüyle sözleşmesi 2028 yılında sona erecek olan Wesley Teixeira'nın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler