Süper Lig devleri 19'luk yıldız adayı Cihan Çanak için yarışta!

Ali Bozkurt
10.05.2024 - 17:58 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 18:07

Belçika ekibi Standard Liege forması giyen Türk oyuncu Cihan Çanak için Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer yarışında olduğu iddia edildi. Detaylar...

Süper Lig devleri 19'luk yıldız adayı Cihan Çanak için yarışta!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun yerli rotasyonu için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gündemine Belçika ekibi Standard Liege forması giyen Türk oyuncu Cihan Çanak'ı aldı. 

Fenerbahçe durumunu sordu

Yağız Sabuncuoglu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Standard Liege forması giyen Cihan Çanak'ın durumunu sordu.

Devler listeye aldı

Fransız basınında yer alan haberlerde; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor genç oyuncu ile ilgileniyor.

Aykırılık süreci uzadı

Haberde genç oyuncunun Belçika ekibinden kesin olarak ayrılacağı belirtilirdi. 19 yaşındaki kanat oyuncunun ara transfer döneminde sakatlık geçirmesi, onun Liege'den ayrılışını uzattığı yazıldı.

Cihan Çanak, Belçika ekibinde toplamda 68 maçta forma giydi ve 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncunun piyasa değeri 3.5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Belçika'nın Standard Liège takımında forma giyen Türkiye U21 Milli Takımı oyuncusu Cihan Çanak, Transfermarkt'a açıklamalarda bulundu. 

Genç yaşta düzenli olarak milli takıma çağrılan Çanak, bu sezon sol bek olarak mücadele etse de, asıl yeteneklerini ileri uçta ve orta sahada sergiliyor. Türkiye A Milli Takımı'na davet edilmesi onun için büyük bir onur olacağını söyledi. Genç oyuncu, "Türkiye A Milli Takım formasını giymeyi sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu

Senin için hazırladığımız haberler