Trabzonspor ve Antalyaspor Christian Benteke transferinde rakip oldu

Ali Bozkurt
18.05.2022 - 20:48 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 21:32

Süper Lig ekiplerinden Şampiyon Trabzonspor ile Nuri Şahin'in Antalyaspor'u Crystal Palace forması giyen Cristian Benteke transfer için karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor ve Antalyaspor Christian Benteke transferinde rakip oldu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor ile Nuri Şahin yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarında karşı karşıya geldiler. Crystal Palace forması giyen Cristian Benteke için iki takımın da ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar...

İngiltere merkezli London World haberine göre; Trabzonspor ile Antalyaspor, Crystal Palace forması giyen Cristian Benteke ile ilgilendiği iddia edildi. Belçika devi Standart Liege’in de ilgilendiği 31 yaşındaki futbolcu ile Trabzonspor ve Antalyaspor’un temas kurduğu ve sezon sonunda bir kez daha görüşecekleri vurgulandı.

Jean-Philippe Mateta'nın çıkış yapmasıyla Crystal Palace’ta gözden düştüğü belirtilen haberde, Belçikalı futbolcunun ilk tercihinin Standart Liege olabileceği öne sürüldü.

Bu sezon İngiliz ekibiyle Premier Lig’de 24 maçta çıkan ve 4 gol, 1 asist üreten Benteke, FA Cup ile EFL Cup’ta ise 6 maçta skora kartı sağlayamadı.
 

Senin için hazırladığımız haberler