Ajansspor

Süper Lig için 'Örnek' azim

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Hatayspor, TFF 1. Lig'de 32. hafta maçında Keçiörengücü'nü 90+4. dakikada Soner Örnek'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Süper Lig için 'Örnek' azim
Süper Lig için 'Örnek' azim

Süper Lig için 'Örnek' azim

Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Hatayspor, ligde 32. hafta karşılaşmasında evinde Keçiörengücü'nü konuk etti. Akdeniz ekibi karşılaşma içinde birçok pozisyona girmesine rağmen bunları değerlendiremedi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak stoper mevkisinde görev yapan Soner Örnek'i 90. dakikada forvet olarak oyuna aldı. 31 yaşındaki savunma oyuncusu Hatayspor'a galibiyeti getiren golü 90+4. dakikada kaydetti.

Soner Örnek, salgın arasının ardından ligde ilk oynanan İstanbulspor maçında da oyuna sonrada forvet olarak dahil olmuş ve 88. dakikada takıma 1 puanı getiren golü kaydetmişti.

Soner Örnek böylece Hatayspor'un İstanbulspor ve Keçiörengücü maçlarında toplam 4 puan toplamasına golleriyle katkı sağladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...