"Süper Lig kapısı" başkentte aralanacak

08.05.2015 - 11:56 | Son Güncellenme: 08.05.2015 - 11:56

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, PTT 1. Lig'de yarın Adana Demirspor ile final niteliğinde bir maç oynayacaklarını söyledi.

Ligde 57 puanla 2. sırada bulunan başkent ekibinin teknik direktörü Tütüneker, sezonun bitimine üç hafta kala en yakın takipçileri Adana Demirspor ile oynayacakları kritik maçı, AA muhabirine değerlendirdi.

Tütüneker, son 5 maçta 13 puan toplayıp iyi bir hava yakaladıklarına dikkati çekerek, Adana Demirspor karşısına da üç puan için çıkacaklarını ifade etti.

Osmanlı Stadı'ndaki maçı kazanan takımın Kayserispor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e direkt yükselme adına büyük avantaj elde edeceğini vurgulayan Tütüneker, "Direkt rakibimizle karşılaşacağız. Son üç maç öncesi Adana Demirspor, bir puan gerimizde bulunuyor. Bu maçı kazanırsak Süper Lig kapısını büyük ölçüde aralamış olacağız. Hakikaten final niteliğinde maç" diye konuştu.

Tüm planlarını üç puan üzerine yaptıklarını belirten Tütüneker, "Süper Lig için her şeyin elimizde olması büyük avantaj. Bu avantajı Adana Demirspor karşısında değerlendirmemiz lazım. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu maçta da böyle olacak" dedi.

"Maçın favorisi yok"
Tütüneker, PTT 1. Lig'in mücadeleci bir lig olduğuna işaret ederek, "Kimseyi favori görmüyorum. Galip gelmek için çalışacağız ama bu ligde sonuçta her şey olabilir. Adanaspor maçında zorlandık. Zorlanacağınızı düşündüğünüz bazı maçlar ise rahat geçebiliyor. Sinirlerine hakim olan, sabırlı, disiplinli oynayan taraf kazanacaktır" şeklinde konuştu.. 

Adana Demirspor'a karşı özel önlem almayacaklarını kaydeden Tütüneker, sözlerini şöyle tamamladı:
 "Zaman zaman takım içinde 1-2 değişiklik oluyor. Bu durum her takım da görülebilir. Şu an değiştireceğimiz bir şey yok. Bu maçta çok dikkatli, disiplinli olmak zorundayız. Bunu da oyuncularımız zaten biliyor. O anlayışla sahaya çıkacağız ama ekstra önlem almayacağız. Biz oyunumuzu oynayacağız. Amacımız galip gelerek büyük avantaj sağlamak."

 

Senin için hazırladığımız haberler