Süper Lig kulüpleri koronaya karşı birlik oldu! Taraftara mesaj

18.07.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 22:38

Süper Lig’de yer alan tüm kulüpler aynı anda paylaştıkları mesajla taraftarlara Covid aşısı olma çağrısında bulunarak sosyal sorumluluk örneği sergiledi.

Süper Lig kulüpleri koronaya karşı birlik oldu! Taraftara mesaj

AJANSSPOR-HABER

Çoğu kez görüş ayrılıkları yaşayan Süper Lig kulüplerini, aşı kampanyası birleştirdi. Spor Toto Süper Lig’de yer alan 20 kulüp saatler 19.00’u gösterdiğinde sosyal medyadan ortak paylaşım yaptı. 

'Heyecanı statlarda gönül rahatlığıyla yaşayalım'

Futbolseverleri Covid-19’a karşı aşı olmaya çağıran kulüplerin mesajında şöyle denildi: “Biz sağlığımız için #KollarımızıSıvıyoruz, aşımızı oluyoruz. Siz de şimdiden COVID-19 aşınızı olun, 2021-2022 sezonunda gelin futbolun heyecanını statlarda hep birlikte gönül rahatlığıyla yaşayalım.”

Sosyal medyada aşı kampanyası

Başta Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere ‘Kollarımızı Sıvıyoruz’ kampanyasına katılan Süper Lig kulüplerinin bu paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Süper Lig maçlarına yüzde 50 oranında seyirci alınacak 

Bilindiği gibi yeni sezonda Süper Lig maçlarının statların yüzde 50 kapasitesi ile seyirci alınarak oynanmasına karar verilmişti. Pandemi nedeniyle alınan önlemler doğrultusunda 2019-2020 sezonunun 25.  haftasından bu yana Süper Lig'de maçlara seyirci alınmıyor. 

Fahrettin Koca'dan dolu tribün mesajı

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, “Taraftar, tribünlere tam kadro çıkmalı. Kendimizi hastalıktan korumak için aşılarımızı yaptıralım" diyerek, bu konuda paylaşım yapan tüm kulüplere teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler