Arabam.com Konyaspor - Gaziantep FK maçının günü değişti

Kerem Ergün
10.10.2022 - 13:24 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 15:33

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Arabam.com Konyaspor - Gaziantep Futbol Kulübü maçının gününde değişikliğe gidildi. İşte tüm detaylar...

Arabam.com Konyaspor - Gaziantep FK  maçının günü değişti

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Arabam.com Konyaspor - Gaziantep FK maçının günü değiştirildi. Normalde 16 Ekim Pazar günü saat 20.00'da oynanması planlanan karşılaşma 15 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'da yapılacak.

Miting maçın günü değiştirdi

16 Ekim Pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacağı miting nedeniyle şehirde oluşacak yoğunluk göz önüne alınarak Konyaspor - Gaziantep FK arasında oynanacak olan maçın günü ve saati değiştirildi. İki kulüpte bu isteği onayladıklarını duyurdurlar.

Konyaspor'da parola Avrupa

Spor Toto Süper Lig'de ilk 9 hafta sonunda 18 puanla 3. sırada yer alan Arabam.com Konyaspor'un hedefi gelecek sezon da Avrupa kupalarına katılmak. Son maçta Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kalıp liderlik şansını tepen ve ligin ilk 2 sırasındaki Adana Demirspor ve Beşiktaş ile aynı puana sahip olan Arabam.com Konyaspor, bu hafta oynanacak Gaziantep FK maçını da kazanarak hem Avrupa iddiasını devam ettirmek hem de zirve yarışından kopmamak istiyor.

İlgini Çekebilir
Antalya'ya sürpriz VAR!
Habere Git

Gaziantep FK çıkış arıyor

Son maçında konuk ettiği Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'de 9 haftanın sonunda 9 puanla 12. sırada bulunuyor. Küme düşme hattının en üst sırasındaki Atakaş Hatayspor ile arasında 5 puan bulunan Gaziantep FK, Arabam.com Konyaspor maçını kazanarak hem küme düşme hattıyla arasında olan puan farkını iyice açmak hem de orta sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. 

İlgini Çekebilir
Erol Bulut'un transfer pişmanlığı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler