Hataysporlu Ruben Ribeiro, Eşine Şiddet Uyguladı, Türkiye'ye Kaçtı

Ali Bozkurt
29.11.2022 - 16:30 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 16:45

Süper Lig ekibi Hatayspor'da forma giyen 35 yaşındaki Portekizli futbolcu Ruben Ribeiro, eşine şiddet uyguladığı için ceza aldığı ve Türkiye'ye kaçtığı iddia edildi. Detaylar...

Hataysporlu Ruben Ribeiro, Eşine Şiddet Uyguladı, Türkiye'ye Kaçtı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Hatayspor'da forma giyen tecrübeli oyuncu Ruben Riberio'nun eşine şiddet uyguladığı için aldığı cezadan sonra Türkiye'ye kaçtığı iddia edildi. Ev hapsi alan tecrübeli futbolcuyu kontrol cihazını kurmak için eve giden görevliler bulamadı. Detaylar...

Türkiye'ye kaçtı

A Bola'da yer alan habere göre,  Hataysporlu Ruben Ribeiro, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Portekiz'de gözaltına alındı. Mahkeme, ikamet beyanı şartıyla ev hapsi cezası verdi. Kontrol cihazını kurmak için eve giden görevliler Ribeiro'yu bulamadı. Oyuncunun, Türkiye'ye kaçtığı iddia edildi.

2020 yılında Gil Vicente takımından Hatayspor'a transfer olan Ruben Riberio'nun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılında sona erecek. 35 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu, bu sezon çıktığı 11 Süper Lig karşılaşmasında 2 asist yapma başarısı elde etti.

Getiğimiz sezon Süper Lig'de 31 karşılaşmada görev alan tecrübeli oyuncu 2 gol atarken 3 asist yaptı. Transfer olduğu ilk senede ise 39 karşılaşmada görev aldı ve 1 gol 1 asist yapma başarısı elde etti.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel: "Yeni Haaland Hatayspor'da"
Habere Git

Açıklama gelmedi

Hatayspor ve tecrübeli futbolcudan gündeme düşen olay ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. A Bola'da yer alan haberin detaylarında ise 35 yaşındaki futbolcu Portekizli güvenlik güçlerinin telefonlarına cevap vermemeye devam ediyor.

Ruben Ribeiro'nun eşi kim?

Eşine şiddet uyguladığı için kaçtığı iddia edilen Ruben Riberio'nun eşi Angela Vieira'dır. Tecrübeli futbolcu, eşi tarafından şikayet edilerek ev hapsi ceza aldı.

Senin için hazırladığımız haberler