Süper Lig takımlarının formalarının Fenerium'da satışı başladı

29.09.2020 - 18:26 | Son Güncellenme: 29.09.2020 - 18:26

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Süper Lig'de büyük kulüplerin dışındaki tüm takımların formalarını Fenerium'da satma kararı almıştı. Çağrıya yanıt veren kulüplerin formalarının satışı başladı. İşte detaylar...

Süper Lig takımlarının formalarının Fenerium'da satışı başladı

Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerine mektup göndererek ürünlerinin Fenerium Mağazaları’nda satılabileceğine dair bir mesaj yollamıştı. Süper Lig’de mücadele eden Atakaş Hatayspor, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük, Fraport-Tav Antalyaspor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor’dan sarı-lacivertlilere olumlu yanıt geldi. İlgili kulüplerin ürünleri Maraton Alt Fenerium Mağazası'nda satışa sunuldu.

Ürünlerinin satışı için süreci başlatan diğer kulüpler Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu. Bu takımların da formalarının en kısa zamanda Fenerium raflarında yerlerini alacağı açıklandı.

"Daha çok sayıda takımın forması olacak"

Fenerbahçe'nin bu girişimiyle ilgili Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Sertaç Komsuoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Korona süreci tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de çok yakından etkiledi. Doğal olarak Türk sporu da bundan çok olumsuz bir şekilde etkilendi. Biz de Fenerbahçe olarak her zaman ilklere imza attık. Fenerium olarak ‘Süper Lig’de yer alan takımlara kapımızı açalım’ dedik, ‘Birlikte daha güçlüyüz’ sloganı altında tüm takımların formalarını satmak üzere kulüplerle görüştük. O noktadan bugün buraya gelmiş bulunuyoruz. Şu anda 9 takımımızın forması var. Atakaş Hatayspor, Demir Grup Sivasspor, Fatih Karagümrük, Fraport-Tav Antalyaspor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor’un ürünleri satışa sunuldu. Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımları da süreci başlattı. En kısa zamanda Fenerium raflarında yer alacaklar. Ligin başlangıç süreci nedeniyle bazı takımlar formalarını yeni yeni ikame edebiliyorlar. Ligin ilerleyen haftalarında daha çok sayıda takımın formasının burada yer alacağını düşünüyorum. Birlikte, aynı gemide olduğumuzu her zaman vurguluyoruz. Fenerbahçe her zaman trendsetter olmuştur. Önemli roller üstlenmiştir. Önümüzdeki dönemde sadece Süper Lig takımları değil; Türkiye’de marka olmuş, Süper Lig’de yer almayan bazı takımlara da Fenerium raflarını açacağız. Bütün takım taraftarlarının gelip takımlarının formalarını almaları için olanak sağlayacağız. Bu konuda bize büyük destek veren Fenerium Genel Müdürümüz Mümtaz Bey’e ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler