Gençlik ve Spor Bakanı Açıkladı! Süper Lig'de 2 Hafta Şifresiz Yayınlanacak

Akın Ungan
02.03.2023 - 01:13 | Son Güncellenme: 02.03.2023 - 01:36

Tüm spor kanallarının ortak yayınladığı Omuz Omuza kampanyasına bağlanan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Süper Lig'de 2 haftanın şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Açıkladı! Süper Lig'de 2 Hafta Şifresiz Yayınlanacak

AJANSSPOR HABER

6 Şubat günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler toplam 11 ilde ciddi yıkım yarattı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı feci afetin ardından bölgeye yardım kampanyaları düzenlendi. Futbol dünyası da bu yardım kampanyalarının ön saflarında yer aldı.

"Omuz Omuza" kampanyası düzenlendi

Ülkemizi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu ana paydaşlığında bir kampanya düzenlendi. "Omuz Omuza" adıyla düzenlenen yardım kampanyasına birçok isim destekte bulundu.

Tüm spor kanalları ortak yayında

Omuz Omuza kampanyası, S Sport, A Spor, beIN Sports, Spor Smart, Sports TV, Tivibu Spor, TRT Spor ve TV8'in ortak canlı yayınıyla 1 Mart Çarşamba günü, saat 20.00'de başladı. Kampanyayı Acun Ilıcalı sundu.

İlgini Çekebilir
Türk futbolu Omuz Omuza! 845 milyon TL toplandı
Habere Git

Kasapoğlu açıkladı! Süper Lig 2 hafta şifresiz

Omuz Omuza kampanyasını düzenleyen ana paydaşlardan T.C Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'in önümüzdeki 2 hafta şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu.

"Devletimizin ve milletimizin omuz omuza olması gurur tablosuydu"

Kasapoğlu, "Spor camiasının çok kıymetli paydaşlarını, ekran başındaki izleyenleri saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Zor günlerden geçiyoruz ülke olarak. Acımızı hafifletecek tek şey ortak değerlerimiz ve duygularımızı bir arada yaşamak. Devletimizin ve milletimizin ilk andan itibaren omuz omuza olması hep bizim için gurur tablosuydu" dedi.

Kasapoğlu, "Umarız omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Peş peşe yaşanan depremler ve spor camiasının birbirine sımsıkı kenetlenmesi, yaraları sarmak için bir olmasıyla gurur duyuyoruz. Bu gece de inşallah aynı birlik ve beraberliği yaşayacağız. Bu geceye omuz veren futbol camiamızın her bir paydaşına şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
"Ligden çekilmedik... Takdir edenler de oldu, eleştirenler de"
Habere Git

"Ligin iki haftasını şifresiz olarak verilecek"

Sözlerine devam eden bakan, şunları söyledi: "Spor centilmenlik, dayanışma, toplumlara moral ve dayanışma veren bir araç. Spor insanlarımız, yöneticilerimiz tarihe geçen dayanışma örneği sergiliyor. Daim olsun. Depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlara Allah'tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Futbolun iyileştiren ve birleştiren gücünden yararlanıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak sporun birleştirici gücünü vurgulamak için ligin iki haftasını şifresiz olarak verilecek"

Senin için hazırladığımız haberler