Süper Lig'de 2 takım hocasız kaldı!

Akın Ungan
01.06.2024 - 17:13 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 17:38

Süper Lig’de mücadele edecek 19 takımın 17'si teknik direktörlerini belirledi. 2 ekibin hocasının kim olacağı belirsizliğini koruyor. İşte tüm detaylar.

Süper Lig'de 2 takım hocasız kaldı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 2024/25 sezonunda mücadele edecek 19 takımın 17'si kamp sezonu başlamadan teknik direktörlerini belirledi. Geçtiğimiz sezon teknik direktör konusunda yüzü gülmeyen ve istikrar yakalayaman Beşiktaş’ın ve Alman teknik adam Markus Gisdol ile yollarını ayıran Samsunpor’un teknik direktörlük koltuğunda kimin oturacağı ise merak konusu oldu.

İstikrar yakalayamadı

Sezona Şenol Güneş ile başlayan ve sezonu Serdar Topraktepe ile bitiren Beşiktaş bu süreçte Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Fernando Santos da olmak üzere 5 farklı teknik direktör ile sahaya çıktı. Listesindeki birçok teknik direktörle görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlı takımın önümüzdeki günlerde teknik patronunun belli olması bekleniyor.

Beşiktaş’ın adayları

Daha önce Jose Mourinho ile masaya oturduklarını açıklayan fakat şartların uyuşmaması nedeniyle temaslarını sonlandıran Kara Kartalların listesinde Sergen Yalçın, Şenol Güneş, Nuri Şahin, Slaven Bilic ve Valeri Karpin gibi isimlerin bulunduğu iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın teklif yaptığı teknik direktör belli oldu!
Habere Git

Samsunspor da teknik direktör arıyor

Samsunspor da Beşiktaş ile birlikte teknik direktör arayan bir diğer ekip konumunda. Markus Gisdol’un ayrılığı sonrası herhangi bir teknik direktörle anlaşmayan Karadeniz ekibinde teknik patronun kim olacağı merak konusu.

Gisdol sözleşme uzatmadı

Sezonu Samsunspor’un başında geçiren tecrübeli Alman teknik adam Markus Gisdol, Kırmızı-Beyazlı ekip ile 30 Haziran’da bitecek olan sözleşmesini uzatmadı ve takımdan ayrıldı.

Gisdol’un performansı

Tecrübeli Alman teknik adam, Kırmızı-Beyazlıların başında Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 33 maça çıktı. Gisdol, Karadeniz ekibi ile çıktığı 32 maçta 13 galibiyet elde ederken, 11 mağlubiyet ve 9 beraberlik aldı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Mourinho'yu açıkladı! İşte transfer listesi...
Habere Git

Başka bir Alman geliyor

Öte yandan Sports Digitale’in haberine göre Karadeniz ekibi başka bir Alman teknik adam Thomas Reis ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe ve Antalyaspor yeni hocalarıyla

İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştığını KAP’a bildirdi. Sergen Yalçın ile sözleşmesini uzatmayan Antalyaspor ise Brezilyalı teknik adam Alex de Souza ile 2 yıllık kontrat imzaladı.

İşte Süper Lig takımlarının teknik direktörleri

Adana Demirspor: Hikmet Karaman 
Alanyaspor: Fatih Tekke 
Antalyaspor: Alex de Souza 
Başakşehir: Çağdaş Atan 
Beşiktaş: - 
Bodrum FK: İsmet Taşdemir 
Ç.Rizespor: İlhan Palut 
Eyüpspor: Arda Turan 
Fenerbahçe: Jose Mourinho 
Galatasaray: Okan Buruk 
Gaziantep FK: Selçuk İnan 
Göztepe: Stanimir Stoilov 
Hatayspor: Özhan Pulat 
Kasımpaşa: Sami Uğurlu 
Kayserispor: Burak Yılmaz 
Konyaspor: Ali Çamdalı 
Samsunspor: - 
Sivasspor: Bülent Uygun 
Trabzonspor: Abdullah Avcı

Senin için hazırladığımız haberler