Süper Lig'de forma giymişti! 35 yaşında hayatını kaybetti

24.10.2024 - 22:27 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 23:35

Son dakika spor haberleri... Bir dönem Süper Lig'de Antalyaspor formasıyla boy gösteren Abdelaziz Barrada, 35 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Süper Lig'de forma giymişti! 35 yaşında hayatını kaybetti

AJANSSPOR HABER

Futbol kariyerinde yolu Türkiye'den de geçen Faslı futbolcu Abdelaziz Barrada geçirdiği kalp krizi sonrasında hayata gözlerini yumdu.

Hayatını kaybetti

Foot Mercato'nun haberine göre kısa bir dönem Antalyaspor'da forma giyen ve 4 yıl önce emekli olan 35 yaşındaki Faslı futbolcu Abdelaziz Barrada geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

4 yıl önce emekli olmuştu

Kariyerinde; Getafe, Al Jazira, Marsilya ve Antalyaspor gibi takımlarda forma giyen Barrada, 2019/2020 sezonun ardından futboldan emekli olma kararı almıştı.

Türkiye'de 9 maça çıktı

2018/2019 sezonunda Antalyaspor formasını sadece 9 maçta giyen Faslı orta saha çıktığı mücadelelerde 9 gollük performans sergiledi.

Antalyaspor'dan başsağlığı

Antalyaspor kulübü Barrada'nın hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Bir dönem kulübümüzde de forma giyen Abdelaziz Barrada'nın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Abdelaziz Barrada'ya Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler