Süper Lig'de maç bitti, rakibine yumruk attı! Hakem soyunma odasında kart verdi!

Ali Bozkurt
18.02.2024 - 19:53 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 19:56

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Gaziantep FK ve Samsunspor karşı karşıya geldi. Maçın ardından hakem Zorbay Küçük, soyunma odasına kadar giderek Gaziantep'li futbolcuya direkt kırmızı kart gösterdi.

Süper Lig'de maç bitti, rakibine yumruk attı! Hakem soyunma odasında kart verdi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Gaziantep FK ve Samsunspor 1-1 berabere kaldı. Maçta son düdüğün çalmasının ardından Gaziantep FK futbolcusu Papy Djilobodji ile Flavien Tait arasında kavga çıktı. İşte detaylar...

Yumruk yumruğa kavga

Gaziantep FK ve Samsunspor arasındaki mücadelenin sona ermesinin ardından Gaziantep FK futbolcusu Papy Djilobodji, Samsunspor'lu Flavien Tait'e yumruk attı! 

VAR uyardı

Papy Djilobodji'nin, Flavien Tait'e yumruk atmasının ardından olaya VAR müdahil oldu. VAR hakemi Atilla Karaoğlan, orta hakem Zorbay Küçük'e ikili arasındaki kavga hakkında uyarıda bulundu.

Soyunma odasına kadar gitti

VAR tarafından uyarılan hakem Zorbay Küçük, önce pozisyonu izledi, ardından Papy Djilobodji'ye kırmızı kart göstermek için soyunma odasına gitti.

5-10 maç arası ceza gelebilir

Papy Djilobodji, rakibine yumruk atması sebebiyle 5 ile 10 maç arasında bir ceza alabilir. Saldırı cezası ile ilgili TFF yönetmeliğindeki 44. maddeye göre saldırının; futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması halinde futbolcuya 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilebileceği yazılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler