Süper Lig’e teknik direktör dayanmıyor! Son kurban Karagümrükspor antrenörü Şenol Can oldu!

14.03.2021 - 21:26 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 21:29

Son dakika haberleri... Fatih Karagümrükspor yönetimi, 2020 Temmuz ayından beri kulübün başında olan Şenol Can’ın görevine son verildiğini açıkladı. Futbol kariyerini 2019 yılında Karagümrük’te sonlandıran Can, kulübünde kalıp yardımcı antrenörlükle göreve başlamış, 1 yıl sonra teknik direktör olmuştu. Özellikle, bu yıl Karagümrükspor ile iyi bir grafik çizen Can, Karagümrükspor'la Avrupa hayali kuruyordu. Ancak, Süper Lig’deki son teknik adam değişikliği, ligde 8. sırada bulunan Karagümrükspor’da yaşandı. İşte detaylar…

Süper Lig’e teknik direktör dayanmıyor! Son kurban Karagümrükspor antrenörü Şenol Can oldu!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de bu sezon tam 29 kez teknik direktör değişikliği yaşandı. Bu değişikliklerden sonuncusu ligin 8. sırasında bulunan Fatih Karagümrükspor ekibinde meydana geldi. Fanatik Gazetesi’nde çıkan habere göre, bu yıl lige flaş başlangıç yapan Karagümrükspor'da teknik direktör Şenol Can'ın dönemi sona erdi. 2019 yılında futbolu bıraktığı ekipte yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Can, Karagümrükspor ile yol ayrımına geldi.

Şenol Can 29. teknik adam oldu!

Karagümrükspor’un 30 yılı aşkın Süper Lig hasreti bir önceki yıl Şenol Can’ın yardımcı antrenörlüğünde sonlandırılmıştı. Kulüp yönetimi 25 Haziran 2020’de Ömer Erdoğan’ın görevine son verip Şenol Can ile yola devam etme kararı almıştı. Bu yıl, Süper Lig’e flaş başlangıç yapan Karagümrükspor, beklenmedik bir şekilde teknik ekip değişikliğine gitti. 3 hafta arka arkaya gelen kötü sonuçlar, Şenol Can’ın sonu oldu. En son dünkü Sivasspor maçında gelen mağlubiyet sonrası, Karagümrük yönetimi Can’ın görevine son verdi.

Süper Lig’de en son, Mehmet Altıparmak 8 Mart’ta Gençlerbirliği’ndeki görevinden ayrılmış; yerine Özcan Bizati getirilmişti. Bu yıl Süper Lig’de 29 kez teknik ekip değişikliği yapıldı. Bu değişikliklerin sonuncusu Fatih Karagümrükspor’da yaşandı.

Senin için hazırladığımız haberler