Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta Transfer Listesi Belli Oldu

Ali Bozkurt
16.01.2023 - 11:07 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 11:28

Süper Lig ekipleri yıldız isimleri devre arasında transfer etmek için görüşmeleri sürdürüyor. İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın istediği isimler ve detaylar...

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta Transfer Listesi Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte yıldız isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği isimler belli oldu. İşte transfer listeleri...

Devre arası transfer dönemi ne zaman sona erecek?

Süper Lig'de devre arası transfer dönemi 12 Ocak 2023'te başladı. Kulüplerin son oyuncu transfer etme günü ise 8 Şubat 2023 olacak. 

Galatasaray'da gündem Dovbyk

Golcü oyuncu transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Artem Dovbyk'ı gündemine aldı. Fanatik'te yer alan habere göre,  Sarı Kırmızılılar, Dnipro forması giyen Artem Dovbyk'i kadrosuna katmak istiyor. 25 yaşındaki golcü, daha önce de Trabzonspor'un gündemine gelmişti. İki kulüp arasında bonservis konusunda görüşmelerin, kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni transfer gidiyor yerine Ukraynalı golcü geliyor!
Habere Git

Haji Wright için yeni teklif

Fenerbahçe, Süper Lig'de çıkışına devam eden Antalyasporlu Haji Wright'ı kadrosuna katmak için yeni teklif sunmaya hazırlanıyor. Akdeniz ekibi, ilk etapta kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Kanarya ise 5 milyon Euro olan öneriyi, 7.5 milyon Euro'ya çıkardı. Ayrıca bu bonservis bedelinin yanında; Nazım Sangare, Lemos ve Bruma'dan birinin gönderilmesi gündemde. 

Wright'ın alternatifi Morelos

Golcü oyuncu Wright'ı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, transfer görüşmelerinde sonuç alamazsa iki alternatif belirledi. Sarı-Lacivertlilerin bir diğer hedef ise İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın formasını giyen Alfredo Morelos oldu. Kolombiyalı oyuncunun, kontratının sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Fenerbahçe'nin eli bir hayli güçlü

Moussa Dembele için rakip oldular

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Moussa Dembele ile anlaşma sağlamasına rağmen Fransız ekibi Lyon ile görüşmelerin sonlanmadığı iddia edilirken Fenerbahçe'nin de devreye girdiği yazıldı. İki Süper Lig ekibi düşük bonservisle devre arasında golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.  Fransız ekibi Lyon'da görev yapan Moussa Dembele için taraftar, 'Defol' pankartı açtı. 26 yaşındaki golcü için son karar bekleniliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ayrılığı açıkladı... Kap geldi
Habere Git

Aboubakar’la anlaşma tamam

Al Nassr’la yollarını ayırmaya hazırlanan Vincent Aboubakar’la anlaşma sağlayan Beşiktaş, kulübü ile sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Siyah-Beyazlılar, oyuncuyla 2,5 artı 1 yıllık olmak üzere 2.5 milyon Euro’ya sözlü anlaşma sağladığı iddia edildi.

Aaron Boupendza, Süper Lig'e dönecek

Bir dönem Süper Lig ekibi Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza için Beşiktaş devreye girdi. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre,  Gabonlu forveti satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler