Süper Lig'de en değerli oyuncular belli oldu! Galatasaray- Fenerbahçe...

29.10.2022 - 08:49 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 09:41

Süper Lig'de en değerli oyuncuların olduğu liste güncellendi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da en pahalı oyuncular kimler? Detaylar...

Süper Lig'de en değerli oyuncular belli oldu! Galatasaray- Fenerbahçe...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de haftalar geçtikçe oyuncuların değerlerinde düşmeler ve artışlar olmaya devam ediyor. Güncel olarak Süoer Lig'in en değerli oyuncuları listesi belli oldu. Peki en pahalı oyuncu kim ve ilk 20 isim kimler? İşte detaylar...

20 - ABDÜLKADİR ÖMÜR: 9.5 MİLYON EURO

Trabzonspor ile bu sezon tüm kulvarlarda 18 maça çıkan Abdülkadir Ömür 1 gol atarken 2 asist katkısı sağladı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 9.5 milyon Euro değere ulaştı. Listede 20. sırada yerini buldu.

19 - MIGUEL CRESPO: 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe'de bu sezon tüm kulvarlarda 16 maça çıkan Portekizli oyuncu 2 gol atarken 2 asist katkısı sağladı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon gösterdiği performansla değerini yükseltmeye devma ediyor. Crespo'nun değeri 10 milyon Euro seviyesine ulaştı.

18 - TREZEGUET: 10 MİLYON EURO

Trabzonspor'un yeni transferi Mısırlı yıldız oyuncu bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 19 maçta 5 gol 3 asist yapmayı başardı. Mahmoud Trezeguet tekrardan 10 milyon Euro seviyelerine ulaşarak kendisini 18. sıraya yerleştirdi.

İlgini Çekebilir
Cimbom derbi öncesi Gümrük'e takılmadı
Habere Git

17 - BATSHUAYI: 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği golcü oyuncu bu sezon Avrupa Ligi ve Süper Lig'de toplam 10 karşılaşmada görev aldı. Batshuayi takıma 5 gol katkısı sağladı ve değerini 10 milyon Euro'ya çıkardı. 

16 - ARDA GÜLER: 10 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yıldız adayı Arda Güler, bu sezon sarı-lacivertilerle tüm kulvarlarda 11 maçta görev aldı. Genç oyuncu Süper Lig'de 2 gol atma başarısı gösterdi. Kanarya'nın 10 numaralı formasını taşıyan Arda Güler'in değeri 10 milyon Euro'ya yükseldi.

15 - NATHAN REDMOND: 11 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı Redmond, bu sezon 6 karşılaşmada görev aldı. Redmond'un gol ve asist katkısı bulunmamaktadır. 28 yaşındaki oyuncu 11 milyon Euro değerle 15. sıraya yerleşmeyi başardı.

14 - BAKASETAS: 11 MİLYON EURO

Trabzonspor'da bu sezon tüm kulvarlarda 18 karşılaşmaya çıkan Yunan oyuncu Bakasetas, 7 gol atma başarısı gösterirken takımı adına da 7 asist yapma başarısı elde etti. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu değerini 11 milyon Euro'ya yükselterek listede 14. sıraya yerleşti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, yıldız oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti
Habere Git

13 - FERDİ KADIOĞLU: 12 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile bu sezon 17 maçta görev alan ve 1 asist katkısı sağlayan 23 yaşındaki bek oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun değeri 12 milyon Euro olarak belirlendi.

12 - KEREM AKTÜRKOĞLU: 13 MİLYON EURO

Galatasaray'ın kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun değeri yükselmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekiple bu sezon 12 maçta görev alan Aktürkoğlu, 3 gol 1 asist katkısı sağladı. Kerem Aktürkoğlu'nun değeri 13 milyon Euro olarak belirlendi.

11 - ALTAY BAYINDIR: 13 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır, bu sezon tüm kulvarlarda 20 karşılaşmada görev aldı. Bayındır'ın değeri 13 milyon Euro olarak belirlendi.

10 - DELE ALLI: 14 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli'nin bonservisinde düşüşler devam ediyor. 100 milyon Euro değere ulaşan ve düşüşlere devam eden 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun son değeri ise 14 milyon Euro olarak belirlendi.

9 - DIEGO ROSSI: 14 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki hücum oyuncusu Diego Rossi, bu sezon tüm kulvarlarda 20 karşılaşmada görev aldı. Uruguaylı oyuncu 3 gol 7 asist yapma başarısı gösterdi. Rossi'nin değeri ise 14 milyon Euro olarak belirlendi.

8 - UĞURCAN ÇAKIR: 14 MİLYON EURO

Trabzonspor'un 26 yaşındaki kalecisi Uğurcan Çakır, bu sezon 16 karşılaşmada görev aldı. Çakır'ın güncel değeri ise 14 milyon Euro olarak belirlendi. 

7 - BERTRAND TRAORE: 14 MİLYON EURO

Medipol Başakşehir'in Aston Villa'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Bertrand Traore'nin değeri 14 milyon Euro olarak belirlendi. Burkina Fasolu oyuncu bu sezon 12 maçta görev aldı ve 2 gol, 2 asist katkısı sağladı.

6 - WOUT WEGHORST: 14 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı 30 yaşındaki golcü oyuncu Wout Weghorst, değerini yukarıda tutmaya devam ediyor. Bu sezon çıktığı 11 maçta 4 gol 4 asist yapan Hollandalı oyuncunun değeri 14 milyon Euro olarak belirlendi.

5 - VICTOR NELSSON: 14 MİLYON EURO

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Victor Nelsson, en değerli oyuncular listesinde 5. sırada yerini almayı başardı. Danimarkalı oyuncu, 14 milyon Euro değere ulaşmayı başardı.

4 - YUSUF YAZICI: 15 MİLYON EURO

Trabzonspor'un sezon başında tekrarda kadrosuna dahil ettiği Yusuf Yazıcı, değerini 15 milyon Euro'da sabit tutmaya devam etti. 

3 - LUCAS TORREIRA: 15 MİLYON EURO

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, en değerli oyuncular listesinde 3. sıraya yerleşti. Uruguaylı oyuncunun güncel değeri 15 milyon Euro olarak belirlendi.

2 - ATTILA SZALAI: 15 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Macar savunmacısı Atilla Szalai, en değerli oyuncular listesinde 2. sıraya yerleşmeyi başardı. Szalai'nin güncel değeri 15 milyon Euro olarak belirlendi. 

1 - MAURO ICARDI: 17.5 MİLYON EURO

Süper Lig'in en değerli oyuncusu olarak Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mauro Icardi oldu. Golcü oyuncu 17.5. milyon Euro ile listede en başa geçti. Icardi, bu sezon Galalatasaray ile çıktığı 4 maçta 1 gol 1 asist katkısı yapma başarısı elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler