Süper Minikler ve Minikler Türkiye Şampiyonası sürüyor

28.06.2018 - 17:52 | Son Güncellenme: 28.06.2018 - 20:52

Türkiye Eskrim Federasyonunca düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası, Trabzon'da sürüyor.

Türkiye Eskrim Federasyonunca düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Türkiye Eskrim Şampiyonası, Trabzon'da sürüyor.

Yomra Cimnastik ve Spor Kompleksi'ndeki şampiyonanın ikinci gününde minik erkeklerde 190, kızlarda da 101 olmak üzere 291 eskrimci mücadele etti.

Minik erkekler kılıç kategorisinde Ankara Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu Spor Kulübünden Enes Talha Kalender altın madalya kazanırken, ikinci sırayı elde eden Bursa ferdi sporcusu Tolga Aslan gümüş madalyanın sahibi oldu.

Eskişehir Demir Spor Kulübünden Burak Efe Emiroğlu ile Bursa ferdi sporcusu Gencer Işık 3'üncülüğü elde ederken, Kastamonu Eskrim Spor Kulübünden İsmail Tuna Biçicioğlu beşinci, İstanbul Paray Ripost Spor Kulübünden Adem Doruk Küpeli altıncı, İstanbul Açı Gençlik Spor Kulübünden Demir Çilingir yedinci ve Bursa ferdi sporcusu Arda Tanerler sekinci olarak bronz madalyayı boynuna taktı.

Minik kızlar kılıç kategorisinde ise altın madalyayı Ankara Angora Pars Eskrim Spor Kulübünden Begüm Alkaya kazanırken, Eskişehir Demir Spor Kulübünden Serra Macit ikinciliği elde etti.

Zonguldak ferdi sporcusu Ayşe Betül Doğan ile Ankara ICT Spor Kulübünden Gökçe Sena Üstün üçüncü, Ankara Angora Pars Eskrim Spor Kulübünden Alara Çermen beşinci, İstanbul Parat Ripost Spor Kulübünden Pınar Miray Şişik altıncı, İstanbul TED Spor Kulübünden Bahar Celep yedinci ve aynı kulüpten Ceren Atalar da sekizinci olarak bronz madalya kazandı.

Şampiyonada, yarın minikler kılıç takım ve süper minikler flöre ferdi müsabakaları yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler