Beşiktaş taraftarı ısrarcı: Yönetim istifa

İsmail Keles
30.10.2023 - 20:02 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 20:27

Beşiktaş taraftarı, Gaziantep FK maçı öncesi yine yönetime istifa çağrısında bulundu. Taraftarlar, futbolcular ısınmaya çıktığında protestolara başladı.

Beşiktaş taraftarı ısrarcı: Yönetim istifa

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK, Tüpraş Stadı'nda karşılaştı. Beşiktaş oyuncuları, mücadele öncesinde ısınmak için sahaya Cumhuriyet'in 100. yılı için hazırlanmış tişörtlerle çıktı.

Beşiktaş taraftarından koreografi

Beşiktaş taraftarları Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle de özel koreografi hazırladı. Kurtuluş Savaşından enstantenelerin yer aldığı koreografide "Akaretler'den Cumhuriyet'e" ifadeleri kullanıldı. Koreografinin sağ yanında ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi yer aldı ve "Bize bıraktığın tüm emanetlere gözümüz gibi bakıyoruz" ifadesine yer verildi. 

Beşiktaş koreografisinde ne var?

Dört bölümden oluşan koreografinin birinci fotoğrafında Atatürk'ün Samsun'a çıkmadan önce annesi ve kız kardeşi Makbule Hanım'ı Beşiktaş'ta bıraktığı 76 numaralı evin görseli, ikinci fotoğrafta Atatürk'ün Samsun'a çıkışı, üçüncü fotoğrafta ise Kurtuluş Savaşı resmedildi. Son fotoğrafta ise Türkiye Büyük Millet Meclisi yer aldı.

Taraftardan yönetime protesto

Beşiktaş ısınmak için sahaya çıkar çıkmaz taraftarlar "Yönetim istifa" tezahüratı yaptı. Bunun üzerinde statta müzik yayınına geçildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta seçim tarihi değişti
Habere Git

Taraftarların yönetime tepkisi devam ederken futbolcular da protestolardan nasibini aldı. Maç başlamadan 'Yönetim istifa' tezahüratları yapan taraftarlar, futbolcuların isimleri anons edilirken de ıslıklı protesto yaptı. 

Taraftarların maç sırasındaki protestoları da devam etti. Tribünlerden, "Vallahi rezalet, billahi rezalet, yeter artık Ahmet, Beşiktaş'ı terk et" tezahüratları duyuldu. 

Senin için hazırladığımız haberler