Talbi: "Bugün birkaç pozisyon bulduk, kazanabilirdik de"

Orhan Gülek
10.04.2021 - 18:17 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 18:23

Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Çaykur Rizespor'un futbolcuları Montassar Talbi, İsmail Köybaşı ve Tarık Çetin açıklamalarda bulundu.

Talbi: "Bugün birkaç pozisyon bulduk, kazanabilirdik de"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 0-0 berabere bitti.

Maç sonrası Çaykur Rizespor'un futbolcuları Montassar Talbi, İsmail Köybaşı ve Tarık Çetin açıklamalarda bulundu.

Talbi: "Bizim için önem arz eden bir maçtı"

Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Montassar Talbi maç sonrası şu ifadeleri kullandı:

"Biz gerçekten kalpten kazanmayı çok istiyorduk. Bizim için önem arz eden bir maçtı. Yine gol yemedik ve iyi bir performans sergiledik. Bugün birkaç pozisyon bulduk, kazanabilirdik de. Sonraki maçlarda bu maçı telafi etmek istiyoruz."

Tarık Çetin: "Hedefimiz 3 puandı ama 1 puan alabildik"

Çaykur Rizespor takımında kalecisi Tarık Çetin ise "Öncelikle karşılaşmaya çok iyi hazırlanmıştık. Derbinin farkındaydık. Hedefimiz 3 puandı ama 1 puan alabildik. Çok çabucak toparlanıp önümüzdeki hafta Antalya'ya gideceğiz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu maçın kesinlikle iyi olacağını düşünüyorum. İyi performans ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu performansımızı önümüzdeki maçlarda devam ettireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

İsmail Köybaşı: "Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik"

Son olarak Çaykur Rizespor'un tecrübeli futbolcusu İsmail Köybaşı ise karşılaşma sonrası  "Ligin boyu kısalıyor. Kaldı 8-9 hafta. Atılan her gol, kazanılan puanlar çok değerlidir. Bunun farkındayız ve bu maça çıkarken de bunun bilincindeydik. Trabzonspor topun hakimi göründü. Biz de iyi bir savunma yaptık. Geçişi de iyi yaptık. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Ben kaybedilmiş bir 3 puan olarak düşünüyorum. Geçen hafta da 10-15 pozisyona girmiş bir takımdan bahsediyoruz. Çok iyi defans yaptık ve iyi hücumlara çıktık. Önümüzdeki maçlara bakıp bu şekilde devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler