Tamer Tuna: 'Ruhu olan bir kulübüz'

09.12.2017 - 16:37 | Son Güncellenme: 09.12.2017 - 16:37

Tamer Tuna, 3-2 galip ayrıldıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

Göztepe'nin başarılı teknik adamı Tuna, "Mutluluk verici. Büyük konuşmak değil, iyi işler yapmak önemli. Söylediklerimizi de oyunda gerçekleştirmek istiyoruz. Orta sahalarda pas yüzdesi çok düşük bir maç oldu. Kazanmak güzel. Duran topta 15. golümüzü de ulaştık. Bu konuda avantajlıyız. Sezon başından bu yana hedeflediğimiz kazanmaya dönük oyun ile puanları almamız iyi diye düşünüyorum. Haftaya ve Galatasaray maçında da iyi skor alırsak; hedefler adına daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Tuna'dan Göztepe taraftarına övgü

"Pozitif oyun oynuyoruz ama topa sahip olma oranımız düştü. Ayakları yere basan bir takım için her hafta aşama aşama gitmek güzeldi. Deplasmanlardan iyi puanlar almak, ikinci yarı bize katkı sağlayacaktır. Gerçekten taraftara oynayan bir adam olmadım ama inanılmaz bir taraftarımız var. Madddi açıdan, tesis ve olanak ile ilgili sorun yaşamadık. Ruhu olan bir kulübüz ve inşallah sene sonunda da istediğimiz yerlerde oluruz."

Video - Basın toplantısı

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, ligde son 4 haftada 3 maçı deplasmanda oynadıklarını anımsattı.

Son 4 maçta 10 puan hedefini gerçekleştirdiklerini aktaran Tuna, Malatya'da önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Galip geldikleri maçta pas yüzdelerinin çok düşük olduğunu vurgulayan Tuna, şöyle konuştu:

"Konsantrasyonumuzla sahadaki hakimiyeti sağladık. Bu da maçı kazandırdı. Yeni Malatyaspor'un kullandığı uzun toplar bizi geri çekti. Taraftarlara teşekkür etmek lazım, iki taraf için de. Maçın önüne geçen en iyi olay bu. Maçı kazanmamız bizim açımızdan önemliydi. Hedefi olan bir takımın bunu daha ileri taşıması bizim için önemli."

Senin için hazırladığımız haberler