Trabzonspor'da Djaniny, BAE Sharjah'a Kiralık Gidiyor | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
05.02.2023 - 12:14 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 18:30

Antalyaspor maçında oyundan çıkarken taraftarın tepki gösterdiği Trabzonspor'lu santrfor Djaniny, BAE Sharjah'a kiralık olarak transfer oluyor. İşte detaylar

Trabzonspor'da Djaniny, BAE Sharjah'a Kiralık Gidiyor | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da maç öncesi sürpriz bir ayrılık yaşandı. Hafta içi Antalyaspor maçında birçok net fırsatı değerlendiremeyen ve oyundan çıkarken taraftarın tepki gösterdiği Djaniny, bordo mavili ekipten ayrılıyor.

Djaniny, BAE yolcusu

Sezon başından beri bir türlü beklenen performansı veremeyen Djaniny, BAE ekiplerinden Al Sharjah'a  kiraya veriliyor. Antalyaspor maçından sonra oluşan seyirci tepkisiyle morali iyice bozulan Djaniny'nin bugün kamptan ayrılması bekleniyor.

Djaniny, beklentilerin uzağında kaldı

Trabzonspor'un geçen yıl yaşadığı şampiyonlukta 10 gol-3 asistlik performansıyla büyük rol oynayan Djaniny Semedo'nun geçtiğimiz eylül ayında sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatılmış, yıllık ücreti de 1.6 milyon Euro'ya yükseltilmişti. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan ve oynadığı 17 maçta gol atamayan Yeşil Burun Adalı futbolcu, ayrılığı kabul etti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'a güzel haber!
Habere Git

Galatasaray maçı öncesi imzalar atılacak

Trabzonspor külübü ile Al Sharjah kulübü Djaniny’nin sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Oyuncu bu akşam Galatasaray maçına çıkmadan yeni takımı ile sözleşme imzalamaya gidecek.

Abdullah Avcı, Djaniny’i gözden çıkardı

Bu sezon Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı bir türlü Djaniny’den istediği etkiyi alamadı. Performans düşüklüğünün ardından her geçen hafta şans bulduğu dakikalar biraz daha azalan 31 yaşındaki futbolcu bu sezon 15 lig maçında 624 dakika ter dökerken rakip ağları havalandıramadı, sadece iki asist yaptı.

Djaniny kadroda yok

Öte yandan, Trabzonspor'un Galatasaray maçı 11'i açıklandı. Buna göre transferi gündemde olan Jorge Djaniny maç kadrosunda yer almadı. 

Avcı Djaniny ayrılığını açıkladı

Abdullah Avcı, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklama ile Jorge Djaniny'nin takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Avcı, "Djaniny ilk 11 oyuncusu, geçen sezon çok önemli katkılar verdi. Kulüpten ayrılma isteğini şiddetle istedi. Buna karşı olduğumu söyledim. Direnç gösterince yönetim kurulu böyle bir karar verdim. Lahtimi de yetenekli bir oyuncu, son haftalarda iyi de çalışıyor" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler