Koyaspor maçında Beşiktaş taraftarına silah çekildi! Kulüp isyan etti

01.10.2023 - 21:07 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 23:49

Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Tümosan Konyaspor'u yendiği maçta güvenlik görevlilerinin şiddetine maruz kalan taraftar için Siyah-Beyazlılar'dan bir kınama mesajı geldi.

Koyaspor maçında Beşiktaş taraftarına silah çekildi! Kulüp isyan etti

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş deplasmanda Tümosan Konyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma esnasında tribünde yaşanan bir olay Siyah-Beyazlılar'ın tepkisini çekti.

Polis memuru tarafından şiddet uygulandı

Beşiktaş resmi hesabından yaptığı açıklama ile siyah beyazlı bir taraftara stadyum girişinde bir polis memuru tarafından silah çekildiğini ve şiddete maruz bırakıldığını açıkladı.

"Bu şiddet kabul edilemez"

Beşiktaş resmi sitesinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Milletçe birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde tek amacı Tümosan Konyaspor karşılaşmasında Futbol A Takımımıza destek vermek olan taraftarlarımıza stadyum girişinde bir polis memuru tarafından silah çekilmesi ve şiddet uygulanması kabul edilemez. Devletine, milletine, polisine, askerine her zaman sahip çıkan ve sahip çıkmaya devam edecek olan Beşiktaş taraftarları, silah çekilecek bir taraftar değildir. Emniyet güçlerinden bu konuda daha hassas ve anlayışlı olmalarını bekliyoruz ve bu olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Unutulmasın ki başta ülkemiz olmak üzere dünyanın her noktasında taraftarımızın yanındayız. Olaylardan etkilenen taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yağmurlu bir günde güldü
Habere Git

Konya valiliği soruşturma başlattı

Konya Valiliği konuya ilişkin bir soruşturma başlatıldığını "Bugün Tümosan Konyaspor ve Beşiktaş kulüpleri arasında oynanan futbol müsabakası öncesinde stadyum girişinde bir polis memurunun silah çekmesi iddiasına ilişkin araştırma/soruşturma başlatılmıştır" ifadeleriyle duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler