Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl ile Talha Sanuç, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
26.02.2023 - 21:36 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 22:07

Süper Lig'de 14. haftanın erteleme maçında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl ile Talha Sanuç, maç sonu konuştu.

Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl ile Talha Sanuç, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de 14. hafta erteleme maçında Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ile Nuri Şahin’in ekibi Antalyaspor, hakem Abdulkadir Bitigen yönetiminde Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi. 

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl ile Talha Sanuç açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevredeki birçok ilde yıkıma neden olan deprem sonrası hayatını kaybedenleri anan Tayfur Bingöl, şu ifadeleri kullandı:

"Futbol konuşmuyoruz bugün"

"Beşiktaş taraftarı bugün çok anlamlı bir oyuncak kampanyası başlattı Tüylerimiz diken diken oldu. Ülkemizin başı sağolsun. Bu süreçleri 1-2 ay sonra unutmamak lazım. Çok dua etmek lazım. Çok insan kaybettik, daha da kötü sonuçlar olabilir ilerleyen günlerde. Futbol konuşmuyoruz bugün. Tüm ülkenin başı sağolsun."

"İnşallah bu yaraları hep birlikte saracağız"

Siyah beyazlı ekipte stoper mevkisinde oynayan Tayyip Talha Sanuç ise maç sonu şöyle konuştu:

"Bugün futboldan daha önemli, konuşmamız gereken çok şey var. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Birçok insanımız vefat etti. Ülkemizin başı sağolsun. İnşallah bu yaraları hep birlikte saracağız. Bugün de çok anlamlı bir çalışma vardı. Herkes oyuncaklarını sahaya attı. Ben çok duygulandım. Deprem bölgesindeki birçok çocuğu mutlu edeceğiz. Adana'ya geçmiş olsun diliyorum. Ben de en az onlar kadar üzüldüm. Umarım ülkemiz böyle bir felaketi bir daha yaşamaz. Çok daha hazırlıklı olur, bir daha can kayıpları yaşamayız."

Senin için hazırladığımız haberler