TBBDF'de Mutlu Türkmen başkanlığa seçildi

08.06.2018 - 22:17 | Son Güncellenme: 08.06.2018 - 22:17

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunda (TBBDF) Mutlu Türkmen başkanlığa seçildi.

Ankara'daki Angora Otel'de gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurula 139 delegeden 77'si katıldı. Türkmen kullanılan 77 oyun 76'sını alarak federasyonun yeni dönemdeki başkanı oldu. Bir oy ise geçersiz sayıldı.

Başkan Mutlu Türkmen genel kurulda yaptığı konuşmada, federasyonun 2005 yılında kurulduğunu hatırlatarak, "Bizim varlık sebebimiz sporcularımız ve kulüplerimiz. Örnek bir federasyon olduğumuzun altını çizmek isterim. Yeni projelerimizi olgunlaştırdıktan sonra genel kurula sunacağız. Yeni çalışmalarımız 2020 ve 2024 yıllarını kapsayacak. 2024 yılı sonuna kadar 13 bin olan aktif lisanslı sporcu sayımızı 100 bine ulaştırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmasında 13 yıl süreyle federasyonda başkanlık görevini sürdüren eski başkan Ahmet Recep Tekcan'a teşekkürlerini sunan Türkmen, kendisine plaket takdim etti.

Genel kurulda delegelerin oylarıyla alınan kararla eski başkan Tekcan, federasyonun onursal başkanlığına getirildi.

Başkanlığını Mutlu Türkmen'in yaptığı federasyonun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Fahrettin Göktaş, Fethi Ahmet Polat, Lokman Ertürk, Murat Kul, Serdar Arslan, Faik Kapsız, İlyas İleri, Bilal Aydın, Vahdettin Elbay, Fikret Kelleş, Mehmet Almalı, Nuretdin Memur, Rıdvan Özkan ve Seyda Dursun.

Senin için hazırladığımız haberler