"Teklifler aldığım doğru ama..."

12.04.2015 - 21:05 | Son Güncellenme: 12.04.2015 - 21:05

Giresunspor'un başarılı oyuncusu Abdülaziz Solmaz, Ekrem Konur'a açıklamalarda bulundu.

Adanaspor karşısında istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirten Abdülaziz, "Kayserispor maçından sonra taraftarlarımızın önünde oynadığımız Adanaspor maçını kazanmak istiyorduk ancak istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Açıkçası evimizde oynamamıza rağmen pek fazla pozisyona giremedik ve 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Takım olarak artık Antalyaspor maçını düşünüyoruz" dedi.

 

"Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun"
Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan saldırılara değinen Abdülaziz, "Son dönemlerde futbolda hiç istenmeyen olaylar oluyor. Ajansspor ve sizin aracılığınız ile Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıyı kınıyorum ve Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah futbol sadece sahada oynan bir oyundan ibaret olur ve böyle şeyler bir daha yaşanmaz" diye konuştu.

 

"Teklifler aldığım doğru"
Adı yeni sezon için bir çok takımla anılan Abdülaziz, "Yeni sezon için ciddi teklifler aldığım doğru ama şuan bunları düşünmüyorum. Şuan tek düşüncem kalan son yedi maçta Giresunspor'a  daha fazla katkı yapabilirim bunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Giresunspor forması altında Abdülaziz Solmaz bu sezon 5 gol 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler