Teknik direktörden çarpıcı açıklama: "Dolandırıldım"

18.09.2020 - 20:13 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 20:20

Son dakika Gençlerbirliği haberleri... Teknik direktör Taşkın Aksoy, A takımla sözleşme imzalama vaadiyle var olan sözleşmesinin feshedildiğini ve ortada kaldığını açıkladı! İşte detaylar...

Teknik direktörden çarpıcı açıklama: "Dolandırıldım"

Gençlerbirliği'nde teknik direktör Taşkın Aksoy ile ilgili bir kriz yaşanıyor.

Gençlerbirliği altyapısında çalışan, bu sezon ise A takımda Mert Nobre'nin ekibine katılan teknik direktör Taşkın Aksoy, Gençlerbirliği'nde A takım ile sözleşme imzalama vaadiyle var olan sözleşmesinin feshedildiğini ve sonrasında ortada bırakıldığını söyledi.

"Kötü bir oyuna alet oldum"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Aksoy, "Kötü bir oyuna alet oldum. Dolandırıldım; bunun başka bir izahı yok. Geçen sezon Gençlerbirliği'nde altyapı antrenörüydüm. Bu sezon A takımda teknik sorumlu olmamı istediler. 4 hafta antrenmanlara çıktım. Rakamlarda anlaştık. Altyapı sorumlusu olarak kendi alacağımdan 300 bin TL vazgeçtim. Bana altyapı sorumlusu olarak sözleşmemin feshedileceğini aynı anda, A takım için sözleşme yapacağımızı söylediler. Bende bana verilen fesih sözleşmesi ile A takım için yeni sözleşmeyi imzaladım. Karşı taraftan bir art niyet beklemedim. Son antrenmanda sonra beni çağırdılar. Deplasman maçına gitmeyeceğimi söylediler. Teknik direktör 'Nobre öyle istiyor' dediler. Nobre'ye gittim. 'Benim haberim yok; böyle bir şey yok' dedi. 'Yönetim böyle olmasını istedi; benim kararım değil' dedi. Sonra sportif direktör, 'başkan yeni sözleşmeyi imzalamıyor; harcama limitlerinin sonuna geldik diyor' dedi. Bana A takım için sözleşme teklif ettikleri için altyapı sözleşmemi feshetmeyi kabul etmiştim. Ama anlayorum ki fesh sözleşmesini imzalamama rağmen, A takım için olan sözleşmeyi hayata geçirmemişler. Ali Cengiz oyunu. Onlara güvendim, başkan imzası olmadan sözleşmeyi imzaladım. Ama fesih sözleşmesinde, bir madde var. Feshin A takım için yapılacak sözleşme nedeniyle yapıldığı belirtiliyor bu maddede. Mahkeme kararı verecek. Bana yapılan bu uygulamadan doğru herkes çok üzgün" dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler