Terim Antalya'da kimi tercih edecek?

Orhan Gülek
22.04.2021 - 14:09 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 14:13

Trabzonspor maçında ayağına gelen fırsatı tepen Galatasaray'da Antalya maçı öncesi Fatih Terim'in yapacağı merakla bekleniyor.

Terim Antalya'da kimi tercih edecek?

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray, Göztepe deplasmanında 3-1'lik galibiyet alıp yeniden şampiyonluk havasına girmişti. Özellikle İzmir'de sahaya çıkan kadro ve ortaya koyulan performans şampiyonluk ateşinin yanmasını, umutların artmasını sağlayan en başlıca sebepti. 

Göztepe maçında 3 gol atan Kerem kadar, Falcao, Mohamed ve Babel'in yokluğunda santrfor bölgesinde şans bulan Halil Dervişoğlu, hem kanatlar hem merkezle uyumu, yaptığı asist, aldığı penaltıyla takdir toplamıştı.

Yine golü o kazandırdı

Göztepe maçında kusursuza yakın performans sergileyen Halil Dervişoğlu, Trabzonspor karşılaşmasında ise Babel'in cezası bitince kulübeye çekildi. Ancak sarı-kırmızılılar ilk 45 dakika neredeyse kaleye gidemedi, pozisyon bulamadı. 

Halil girdikten sonra hücumda etkili oldu

Ayrıca Halil'in yokluğu Kerem Aktürkoğlu'nun performansını da olumsuz etkiledi. Halil girdikten sonra hücumda kısmen daha etkili olan Galatasaray, en azından kaleyi yoklamaya başladı. Son dakika bulunan gol frikik o organizasyonundan gelirken serbest vuruşu alan isim yine Halil oldu. 

Babel 83 dakikada 6 ikili mücadele kazanırken, Halil bu sayıyı 45 dakikada buldu. Şimdi sarı-kırmızılılarda kritik Antalya maçında en uçta Fatih Terim'in kimin tercih edeceği merakla bekleniyor. Ama kamuoyunun kararı çok açık: Halil Dervişoğlu.

Senin için hazırladığımız haberler