Fatih Terim: 7 puan çok önemli, her şey istediğimiz gibi

22.10.2021 - 00:36 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 01:01

Galatasaray haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova galibietini ve gruptaki şanslarını değerlendirdi. İşte detaylar...

Fatih Terim: 7 puan çok önemli, her şey istediğimiz gibi

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Lokomotiv Moskova'yı 1-0 yenen Galatasaray liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, Lazio ile Marsilya'nın berabere kaldığı hafta tur atlama adına büyük avantaj sağladı.

Fatih Terim maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Mağlup olmamak bizim için önemliydi, galip gelmek çok güzeldi. Berabere de bitse avantajlı olacaktık. Acele etmeden aklımızda olanları uyguladık. Daha önce de golü bulabilirdik. Güzel bir gol attık, tam istediğimiz gibi. Tek paslarla herhalde bu gecenin golü olur bence" dedi. 

'Lokomotiv Moskova'ya pozisyon vermedik'

Deneyimli çalıştırıcı şöyle devam etti: "Yüzde yüz diyeceğimiz pozisyon fazla vermedik. İkinci toplarda biraz sıkıntı çektik. Ona da cevap verdi arkadaşlar. Tecrübeli veya genç ayrımı yapmaksızın bütün oyuncularım iyi bir takım olmada ısrarcılar. 

Kerem, Morutan ve Diagne'ye ayrı parantez

Çünkü tecrübelileri çıkarıyoruz, gençler giriyor. Bugün Morutan ve Kerem'in katkılılarını söylüyorum. Mbaye Diagne'nin ayrıca. Genç tecrübeli demeden katkıları çok önemli."

Moskova'dan Galatasaraylılara mesaj

Terim, "Rakiplerimizin de berabere kaldığı gecede bizim 7 yapmamız... Moskova ile İstanbul'da oynayacağız. Kolay değil ama iyi gidiyoruz, farklı gidiyoruz. Bundan da son derece memnunum. Doğru stratejiyle daha güzel yerlere gideceğiz inşallah. Buradan tüm Galatasaraylılara selamlar" ifadelerini kullandı.

'Avrupa Ligi'nde gol yemeyen 2 takımdan biriyiz'

Fatih Terim, "Taraftarımızla birlikte ufak ufak ayak seslerimizi duyurabilir miyiz? Biz bu platforma alışığız. Bildiğim kadarıyla UEFA Avrupa Ligi'nde gol yemeyen iki takım var, biri biziz" dedi.

 

Bir Galatasaray bir de West Ham

Avrupa Ligi'nde üçüncü haftanın ardından gol yemeyen iki takım olarak İngiliz temsilcisi West Ham United ile Galatasaray kaldı. West Ham H Grubu'nda 3'te 3 yaparken attığı 7 gole karşılık kalesinde hiç gol görmedi.

Senin için hazırladığımız haberler