Terim 'Bonservisini alacağız' dedi, Mısır'dan itiraz geldi: Alamazsınız!

24.11.2021 - 21:46 | Son Güncellenme: 24.11.2021 - 21:55

Zamalek Başkanı Mansour Mortada, Galatasaray'ın Mostafa Mohamed'i almak için sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonunun geçersiz olduğunu öne sürdü. İşte detaylar...

Terim 'Bonservisini alacağız' dedi, Mısır'dan itiraz geldi: Alamazsınız!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın formasını kiralık olarak giyen Mostafa Mohamed konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılılar, golcü futbolcuyu geçen sezonun devre arası Zamalek kulübünden kiralamıştı. Mısırlı yıldızın sözleşmesine de 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu koydurmuştu.

 

 

'FIFA bu sözleşmeyi tanımaz' iddiası

Zamalek Başkanı Mansour Mortada, 23 yaşındaki forvetin sözleşmesi ile ilgili tartışma yaratan açıklamalarda bulundu. Mısır basınına konuşan Mortada, ''FIFA, Galatasaray ile yapılan sözleşmeyi geçersiz sayacak. Çünkü imzalayan sadece bir temsilci, yönetim kurulu üyesi değil'' dedi.

'Mostafa Mohamed 20 milyon Euro eder'

Mansour açıklamasına şöyle devam etti: "Mohamed, Galatasaray'a gitmeden önce 9 milyon Euro'luk teklifi reddetmiştik ama daha sonra 2 milyon dolar gibi bir bedele kiralanmasına çok şaşırdım. Onda Salah ışığı görüyorum. Birkaç milyona satmak mantıksız. Mostafa Mohamed, 20 milyon Euro edebilecek çapta bir forvet."

Terim: Niyetimiz bonservisini almak 

Fatih Terim ise, Marsilya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında bu konuya değinmiş ve Mısırlı forvetin bonservisini almayı planladıklarını vurgulamıştı. Galatasaray Teknik Direktörü, ''Mostafa'nın bonservisine ilişkin kararımız için daha zamanımız var. Eğer uzatırsak ki niyetimiz o yönde.'' diye konuştu.

Geçen sezonki formunda değil

Mostafa Mohamed bu sezon Galatasaray forması ile 21 maçta 4 gol attı. Mısırlı oyuncu bu gollerin tümünü Süper Lig'de kaydetti. İlk 11'de forma bulmakta zorlanan forvet geçtiğimiz sezon ise 17 karşılaşmada 9 gole imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler