Terim işbaşı yaptı, antrenmanda Arda Turan sürprizi...

21.06.2021 - 11:36 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 17:01

Galatasaray'da Burak Elmas başkan oldu ve Fatih Terim Florya'da işbaşı yaptı. Sarı-kırmızılıların bugünkü antrenmanında Arda Turan sürprizi yaşandı.

Terim işbaşı yaptı, antrenmanda Arda Turan sürprizi...

Burhan CAN TERZİ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da seçim belirsizliği ortadan kalktı ve Burak Elmas başkan seçildi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Elmas ile yaptığı görüşmenin ardından Florya'ya döndü ve işbaşı yaptı. Detaylar haberimizde...

Terim sahaya indi, futbolcular alkışladı

21 gün aradan sonra 'evine' dönen Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman alanına geldiğinde önce yardımcıları Necati Ateş ve Selçuk İnan'ın elini sıktı. Futbolcular, Fatih Terim geldiğinde Galatasaray efsanesini alkışladı. Terim'e tesis dışından bir taraftar da 'Evine hoş geldin hocam' diye seslendi.

Yeni transferlere 'hayırlı olsun' dedi

Terim, yeni transferlerden Aytaç Kara ile de kısa bir süre sohbet etti. Terim, "Hayırlı olsun Aytaç" dedi. Öte yandan Ryan Babel ile de Terim arasında kısa süren bir diyalog yaşandı. 

Yardımcılarından bilgi aldı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, daha sonra yardımcılarından çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Terim, "Hadi bakalım hepimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Arda Turan sürprizi

Öte yandan Galatasaray antrenmanında Arda Turan sürprizi yaşandı. Sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı konuşulan Arda Turan, antrenmanda Fatih Terim ile sohbet etti. 

Sözleşme konusunu halledecek

Galatasaray taraftarları, "Takım çalışıyor, Arda Turan neden çalışmıyor?" sorusunu sordu. Bilindiği üzere Arda Turan, yeni yönetimle görüşme yapacak. Dolayısıyla Arda Turan antrenmanda şimdilik takımla çalışmadı. Kaptan ile yeni sözleşme imzalanacak.

Terim: 2-3 yıl sonra gelmiş gibiyim

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp öğleden sonra Fatih Terim için "Evine hoş geldin Galatasaraylı Fatih Terim" videosu paylaştı. Deneyimli teknik adamın bu videoda "Sanki böyle 2-3 sene sonra gitmişiz gelmişiz gibi. O heyecan var bende biliyor musun? Heyecanlıyım" sözleri dikkat çekerken, Arda Turan da kendisine sarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler