Terim patladı: "Bana bunlardan bahsetmeyin"

20.02.2019 - 08:27 | Son Güncellenme: 20.02.2019 - 11:27

Terim patladı: "Bana bunlardan bahsetmeyin"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 mağlup oldukları Benfica maçının rövanşından önce oyuncularına uyarılarda bulundu.

Ligde Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak lider Başakşehir'in ensesinde nefesini hissettiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncularına tatlı sert ikaz etti.

Sarı-kırmızılı futbolcuların idmanda Başakşehir'in, Antalyaspor galibiyetiyle ilgili konuşması üzerine Terim şöyle devam etti: 

"Herkes Benfica maçına odaklansın. Önümüzde bir Avrupa maçı var, siz başka şeylerden bahsediyorsunuz! İstanbul'da kaybettik ama Benfica'yı orada yenebiliriz. Sadece bu maça odaklanmanızı istiyorum."

5 eksik

Uzun bir aradan sonra ilk defa ligde tam kadro olan Galatasaray, Benfica karşısında ise beş oyuncusundan eksik mücadele edecek.

UEFA kadrosunda ismi olmayan Semih Kaya, Kostas Mitroglou, Emre Taşdemir ve cezalı olan Fernando Portekiz kafilesinde yer almadı. Ayrıca Kasımpaşa maçında sakatlanan Martin Linnes de kadroya dâhil edilmedi.

Linnes'ten gelen kötü haber üzerine sağlık ekibi sakatlığını tam atlatamayan Mariano için özel program hazırladı. Fatih Terim de Brezilyalı oyuncuya Benfica maçında ihtiyacı olduğunu söylerken "Kendini hazırla" dedi.

Linnes'ten kötü haber

Avrupa Ligi’nde 2-1’lik yenilginin rövanşında Benfica ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, İstanbul’daki son hazırlıklarını dün Florya’da yaptığı idmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda adalesindeki ağrıları devam eden Martin Linnes kadroya alınmadı.

Hakem hataları...

Başakşehir'in Antalya deplasmanında kazandığı maçta yapılan hakem hataları Galatasaraylı yöneticilerin tepkisini çekti. 

Sarı-kırmızılı yöneticiler kendi aralarında yaptıkları konuşmada "Hakem hatası bize olunca herkes konuşuyor. Onlara yapılınca herkes susuyor" siteminde bulundu.

Maçın hakemi Hategan

Dün Portekiz’e uçan G.Saray burada sarı-kırmızılı taraftarlarca karşılandı. Sarı-kırmızılı kafile 5 saatlik yolculuk sonrası ulaştığı Lizbon’da yaklaşık 1,5 saat boyunca pasaport kontrolü için bekletildi. 

Türkiye'nin haberine göre Benfica-Gelatasaray maçını Rumen hakem Ovidiu Hategan yönetecek.

Galatasaray'da Belhanda'nın yerine o isim gelecek.

Galatasaray bir yandan şampiyonluk savaşı verirken diğer taraftan gelecek sezon için kolları şimdiden sıvadı.

Fotomaç yer alan habere göre, bu sezon takıma Luyindama, Marcao ve Onyekuru gibi gelecek vaat eden gençleri takıma kazandıran scout ekibi bu kez de gözünü Çekya'nın Jablonec takımında forma giyen Michal Travnik'e çevirdi.

POTANSİYELİ YÜKSEK BİR OYUNCU

Scout ekibi tarafından bir süredir hem yerinde hem de videolardan izlenen Çek futbolcu performansıyla göz doldurdu. Potansiyeli yüksek bir orta saha oyuncusu olan 24 yaşındaki oyuncu takımının gözbebeği oldu.

BU SEZON TOPLAM 10 GOL ATTI

Jablonec'te 4 sezondur oynayan Michal Travnik bu sezon 26 maçın tamamında ilk 11'de yer alırken fileleri 10 kez havalandırdı. Gole yakın bir oyuncu olan Çek yıldız her geçen gün kendini geliştirmeyi başardı.

BELHANDA İLE YOLLAR AYRILACAK

Galatasaray Yönetimi sezon sonunda Belhanda'yı satmayı kafasına koydu.

Takvim'in haberine göre; Bu oyuncunun yerine Travnik'i listenin en başına koyan yönetim scout ekibinin vereceği son rapordan sonra kararını verecek.

MICHAL TRAVNIK KİMDİR?

YAŞI: 24 MEVKİİ: ORTA SAHA ÜLKESİ: ÇEKYA OYNADIĞI TAKIMLAR: Jablonec (Çekya) Slovacko (Çekya)

24 yaşındaki Travnik orta sahada maestro gibi çalışırken istikbal vaat ediyor.
Senin için hazırladığımız haberler