'Terim' yerine 'Başkan' dedi, Galatasaray'ın yeni iletişimcisi oldu

08.12.2020 - 20:40 | Son Güncellenme: 08.12.2020 - 20:46

Reşit Ömer Kükner kimdir? Galatasaray’da Pınar Argun’un ayrılığından sonra yeni iletişim direktörü belli oldu. Bir haftayı aşkın süredir yeni iletişim müdürünü seçmeye çalışan Galatasaray yönetiminde ilginç tartışmalar yaşandı. Başkan Cengiz, görev için teknik Direktör Fatih Terim ile kriz yaşarken kendisi lehine tweet atan Reşit Ömer Kükner’i seçti.

'Terim' yerine 'Başkan' dedi, Galatasaray'ın yeni iletişimcisi oldu

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray yönetimi, Pınar Argun'un bırakmasıyla boş olan iletişim direktörlüğü görevine Reşit Ömer Kükner'i getirdi.  30 Kasım’da resmi olarak Argun’un ayrılığı açıklanırken, Galatasaray yönetimi de bir süredir yeni iletişimcisini tayin etmeye çalışıyordu.

Masaya 5 isim geldi

Galatasaray yönetimi yeni iletişim direktörü olarak 5 aday belirledi. Bu isimler eski Galatasaray muhabirleri Süleyman Rodop, Kadir Çetinçalı, Bahri Havadır, Volkan Kılıç ve şu an Galatasaray TV muhabiri olan Deniz Gülen’di. Aday sayısı önce ikiye düşürüldü.Bu isimler Deniz Gülen ile Volkan Kılıç'tı.   Deniz Gülen’in futbol takımını takip etmeye devam etmesinin daha faydalı olacağına karar verildi. Başkan Mustafa Cengiz'in Volkan Kılıç tercihine karşın bazı yöneticiler buna karşı çıktı. Yöneticilerin iddiasına göre Kılıç, tesise girmesi yasaklanan muhabirlerle arkadaştı. Başkan Mustafa Cengiz , bir süre daha istişarelerde bulunduktan sonra yakın dostu Reşit Ömer Kükner’i tercih etti.

Reşit Ömer Kükner kimdir? Kükner'in geçmişi

Reşit Ömer Kükner uzun yıllar iş adamı Mehmet Emin Karamehmet bünyesindeki kurumlarda görev yaptı. Bir dönem yayıncı kuruluş bünyesinde de üst düzey görevlerde bulunan Kükner’in başkan Mustafa Cengiz ile   çok uzun yıllara dayanan dostluğu bulunuyor. Mustafa Cengiz Galatasaray Başkanı olduktan sonra Kükner çok sık şekilde Galatasaray TV ekranlarına çıkmaya başladı. Kükner, sosyal medyada Cengiz'e verdiği destekle dikkat çekti.

Başkan Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında yaşanan krizde de Kükner tarafını net bir şekilde belli etti.  Kükner, geçen ocak ayında başkan Cengiz ile Terim arasında Arda Turan gerginliği yaşanırken, “Galatasaray Başkan Kulübüdür” yorumunu yaptı. Kükner, Terim’in “Artık kimsenin arkasında değilim” açıklamasından sonra da “Herkes işini yapsın yeter” çıkışında bulundu
Senin için hazırladığımız haberler