Terim'den kondisyoner çözümü! Bartali dönemeyince...

01.06.2020 - 08:27 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 08:49

Galatasaray'da gözler 12 Haziran'da başlayacak lig maçlarına çevrildi. Sarı-kırmızılılarda kondisyoner Alberto Bartali, İtalya'dan dönemeyince teknik direktör Fatih Terim başka bir çözüm üretti.

Terim'den kondisyoner çözümü! Bartali dönemeyince...

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılarından Levent Şahin, 12 Haziran'da başlayacak lig maçları öncesi fiziksel hazırlık konusunda dümene geçti. Galatasaray'da kondisyoner Alberto Bartali görevinden ayrıldı mı? Yaşanan gelişmeler ve detaylar haberde... 

Bartali dönemeyince görev Levent Şahin'e verildi

Skorer'in haberine göre; kondisyoner olarak Galatasaray'da görev yapan Alberto Bartali, ülkesi İtalya'dan dönemedi. Koronavirüs tehdidi sebebiyle, artık gelse bile Bartali lige yetişemeyecek. Bu nedenle takımı hazırlamak Levent Şahin'e kaldı. 

Terim'in en güvendiği isimlerin başında geliyor

Levent Şahin'in kondisyon konusunda uzman olduğu, antrenmanları organize ettiği ve Fatih Terim'in bu konuda en güvendiği isim durumunda olduğu ifade edildi. 

Terim teşekkür etti

Bartali'yi aratmayan Levent Şahin ile beraber performans ekibine de bir teşekkür Fatih Terim'den geldi.

Terim, gerektiğinde devreye giriyor

Terim, antrenman metotları ve kondisyon konusunda direksiyonu Şahin'e bıraktı. Sadece gerektiğinde ikazlarını yapıyor. 

Hazırlık maçı sıkıntısı yaşanıyor

Bu arada Galatasaray, lige hazır hale gelebilmek için çalışırken, kendilerini sınayabilecek bir takım bulamamanın da sıkıntısını çekiyor.

Galatasaray rakip takım açısından endişeli

Koronavirüs testi negatif çıkan Galatasaray'ın, özel maçların için takımların yeterli test imkânına sahip olmadığını düşündüğü ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler