Terim'den radikal karar! İki isimle yol ayrımı...

29.04.2020 - 09:13 | Son Güncellenme: 29.04.2020 - 09:21

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in teknik ekipte bazı değişiklikler yapmayı planladığı gündeme geldi. Fatih Terim, iki yardımcısıyla ilgili kararını verdi. Hangi isimler Galatasaray'dan ayrılacak? Yardımcı antrenörlüğe kim gelecek?

Terim'den radikal karar! İki isimle yol ayrımı...

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim, bazı yardımcılarıyla yollarını ayıracak. Galatasaray'da hangi yardımcı antrenörlerle yollar ayrılacak? Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Fatih Terim, yeni sezon planlarını yapmaya başladı

Lige zorunlu olarak verilen ‘kronavirüs arasını’ çalışarak geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim şimdiden yeni sezon planlarını yapmaya başladı.

Fatih Terim, yardımcılarıyla toplantılar yapıyor

Bu boş günleri en iyi şekilde değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, yardımcılarıyla toplantılar yaparak, yeni sezonda nasıl bir proje ortaya koyacaklarını değerlendiriyor.

Hasan Şaş ve Ümit Davala planlarında yok

Akşam'ın haberine göre; bu toplantılarda çok önemli bir detay ise dikkat çekiyor. Terim’in yeni sezon planlama oturumlarında Hasan Şaş ve Ümit Davala yer almıyor.

Yeni sezonda olmayacaklar

Bu sezon Terim’in yardımcılığını yapan iki teknik antrenörün önümüzdeki sezon Aslan’ın teknik ekibinde olmayacakları belirtiliyor.

Hande Sümertaş ile de yollar ayrılmıştı

Şaş ve Davala için de benzer bir süreç

Hasan Şaş ve Ümit Davala için de benzer bir sürecin işlediği, sezonun devam etme ihtimaliyle ilgili konunun yeniden değerlendirileceği öğrenildi. Terim bu iki genç yardımcısının yerine yeni sezonda başka teknik adamlar alacak. Levent Şahin de kulübede kalmaya devam edecek.

Hasan Şaş daha önce istifa mesajı vermişti

Tecrübeli teknik adamın Hasan Şaş ve Ümit Davala hakkında neden böyle bir karar verdiği net olarak bilinmiyor. Ancak sezon içinde birkaç kez olumsuz hareketlerle gündeme gelen ve Fatih Terim’i de zor durumda bırakan Hasan Şaş, istifa etmiş ancak hocası bunu geri çevirmişti.

Albert Riera dönüş hazırlığında

Daha önce Fatih Terim’le yardımcı antrenörlük konusunda görüştüğünü açıklayan İspanyol futbolcu Albert Riera’nın sözleri de bu bilgileri doğrular nitelikte. Riera, “Koronavirüs salgını olmasaydı, Terim’in yardımcısı olmak için görüşüyorduk” açıklaması yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler