Terim'in unutamadığı Fiorentina maçları!

12.03.2017 - 16:59 | Son Güncellenme: 12.03.2017 - 16:59

AJANSSPOR- Fiorentina'nın kuruluşunun 90. yıl dönümü için kulüp tarafından İtalya'ya davet edilen Fatih Terim burada önemli açıklamalarda bulundu.

2 unutulmaz günün kendisini beklediğini söyleyen Terim, "Çok mutlu ve gururluyum. Tam 16 sene sonra beni buraya davet ettiler. Burada çok güzel zamanlar geçirdim. 10 ay oldukça yoğundu. Hatırlanmak çok güzel" ifadelerini kullandı.

Burada birçok unutulmaz maç yaşadığını ifade eden deneyimli teknik adam, "Herhangi birini söylemezsem diğerine ayıp olur ama Milan maçı unutulmazdı. Yine ilk maçta Reggina'yı yağmur altında son dakikada 3-2 yenmemiz. Mancini'nin kazandığı İtalya Kupası. (Terim Fiorentina yarı finale çıkardıktan sonra ayrılmıştı.) Final maçını televizyondan seyrettim. Kazandığımız için çok mutlu oldum. Maçta benim adıma açılmış bir pankart vardı. Bu beni sevdiklerini ve saygı duyduklarını gösterir" dedi.

Roma efsanesi Francesco Totti hakkında görüşünü belirten Terim onun için şu ifadeleri kullandı: "Onu her zaman çok beğenmişimdir. Oynayabildiği kadar oynamalı. Başka bir Totti'miz olmayacak."

Senin için hazırladığımız haberler