Terra Luna Coin 1 TL olur mu? 1 Dolar olur mu? Eski seviyesine gelir mi?

14.05.2022 - 16:25 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 16:36

Terra Luna Coin 1 TL olur mu aramaların yanı sıra 1 dolar olur mu gibi aramalar artmaya başladı. Terra Coin, geleceği nasıl olur, artar mı gibi aramalar da sürüyor. İşte detaylar...

Terra Luna Coin 1 TL olur mu? 1 Dolar olur mu? Eski seviyesine gelir mi?

AJANSSPOR HABER

Büyük düşüş yaşadıktan sonra varlıkları neredeyse sıfırlanan vatandaşlar kadar düşük fiyatta satın alımlarından sonra Terra Coin'in yükselmesini bekleyenler son durum hakkında da araştırmalar yapmaya başladılar. İşte Terra Luna Coin hakkında detaylar...

Terra Luna Coin yükselir mi?

Terra Luna Coin sabah saatlerinden bu yana %1020 artış göstererek yükselme rekorunu kırdı. Sıfır seviyelerine kadar düşen Terra Coin'de sabah saatlerinden bu yana artışlar devam ediyor. USDT alımlarının açılmasını beklenilmesinden sonra da artışın devam edeceği de düşünülmektedir. Ayrıca bazı yatırımcılar ise yanıltıcı olduğunu ve düşüşlerin gerçekleşeceğini düşünüyor.

Terra Luna Coin 1 TL olur mu?

Terra Luna Coin henüz kuruş seviyesine ulaşmadı. Baı yatırımcılar 1 TL olması için uzun zamanın geçmesi gerektiğini düşünürken bazı yatırımcılar ise o seviyelere gelmesini zor görüyor.

Terra Luna Coin 1 Dolar olur mu?

Terra Luna Coin için satın alımları yapanlar 1 dolar olacağını düşünmeye başladılar. 1 Dolar olması halinde büyük kazanç elde edeceklerini düşünenler kadar uzmanlar da 1 dolar seviyesine ulaşmasını zor görüyorlar. Bugün yaptığı %1000 artış sonrası bazı uzmanlar o seviyeye hala ulaşamayacağını ve bulunduğu seviyede düşüş ve artışla dengeleyeceğini yorumlamaya başladılar.

Senin için hazırladığımız haberler