Terra Luna Coin elde kalanlar ne olacak? Başka borsaya geçebilir mi? Binance

13.05.2022 - 18:09 | Son Güncellenme: 13.05.2022 - 18:13

Binance'de elde kalan Terra Luna Coinler ne olacak, silinecek mi, sıfırlanacak mı ve başka borsaya geçiş olur mu, başka coin ile takas olur mu gibi aramalar sürüyor. İşte detaylar...

Terra Luna Coin elde kalanlar ne olacak? Başka borsaya geçebilir mi? Binance

AJANSSPOR HABER

Binance, Terra Luna Coinlerin alım ve satım işlemlerini durduktan sonra vatandaşlar elde kalan coinlerinin ne olacağını merak etmeye başladılar. Elde kalan ve delist olan coinler ne olacak? 100 bin adet Luna Coin ne olacak, silinecek mi yoksa takas hakkı verilecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...

Elde kalan Terra Luna coinler ne olacak?

Binance'nin alım ve satım işlemlerini durdurduğu Terra Luna coinde vatandaşlar cüzdanında olan coinlerin ne olacağını merak etmeye devam ediyorlar.  Delist olan coin bir işlem platformundan çıkarıldığında işlem gördüğü başka bir platforma veya cüzdanlara transfer edilebilmektedir. Listelenen kripto varlığın maliyetlerinin, getirdiği faydaların üstüne çıkması durumunda delist kararı alınır. Uzun bir süre belirli fiyatın altında kalan ve hacmi istikrarlı bir şekilde düşen kripto varlıklar delist edilirler. Delist liste dışına almak demektir. Kripto para borsasındaki bir varlığın borsada işlemden çıkarılması için delist ifadesi kullanılır.

 

Delist olunca para ne oluyor?

 
Kripto para borsasında bir varlık, delist edilmeden önce mutlaka duyurusu yapılır. Bir coinin delist olması söz konusu kripto paranın bazı işlem çiftlerine olması anlamını taşır. Binance tarafından delist edilen kripto para bundan sonra Ethereum'la ya da Bitcoin kesinlikle alıp satılamaz.

 Düşüşün ardından ilk olarak Luna vadeli işlemlerini alım satım listelerinden kaldıran (delist) Binance, daha sonra Luna ile dolar, euro ve Bitcoin işlemlerini de kaldırdı. Konuyla ilgili detaylı bilgi vermeyen şirket, ilerleyen dönemde tekrar bir duyuru yapılacağını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler