Terra Luna Coin USDT alım ve satım açıldı mı, açılacak mı?

14.05.2022 - 16:50 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 16:57

Binance üzerinden USDT alımları açılacak mı gibi aramalar merak konusu olmaya başlandı. Terra Luna Coin, USDT alım ve satış olacak mı ve açıldı mı? İşte detaylar...

Terra Luna Coin USDT alım ve satım açıldı mı, açılacak mı?

AJANSSPOR HABER

Terra Luna Coin hakkında meraklar sürüyor. Vatandaşlar Terra Luna Coin'in USDT alım ve satımlarının açılıp açılmayacağını da araştırmaya başladılar. Terra Luna Coin'in Binance üzerinden yapılacak olan satışları açılacak mı? İşte detaylar...

Terra Luna Coin USDT alım-satış işlemi açılacak mı?

Henüz net bilgi olmasada bazı uzmanlar Binance'nın Terra Luna alım ve satımlarını açmasını bekliyor. Busd alımlarının sürmesi de kullanıcıları heyecanlandırma devam ediyor. Günlük olarak en çok konuşulanlar arasına giren Luna Coin'in USDT alımları da açılması ön görülmeye başlandı. USDT alımları açıldığı zaman artışın süreceği de konuşuluyor. Henüz net bilgiler gelmese de varlık sahipleri Luna Coin'ini gündemde tutmaya devam ediyorlar. Net açıklamalar geldiği zaman haberimiz güncellecektir.

Terra'nın geliştirilme süreci Ocak 2018'de Güney Koreli girişimciler Daniel Shin ve Do Kwon tarafından gerçekleştirildi. Girişimciler, kripto para sektörüne olan ilginin artış yaşacağını öngörerek, fiyat istikrarı sağlayacak Terra projesini hazırladı. İlgili proje aradan geçen bir yıllık sürenin ardından birçok Asya kökenli kripto para borsasında listelendi.

Terra ya da Terra Luna, bir kripto para birimi. Terra, sabit fiyatlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için itibari (fiat) para birimlerine sabitlenmiş bir blockchain protokolüdür.

Protokolün geliştirilme sürecine ilk olarak 2018 yılının Ocak ayında başlandı. Resmi kullanımı ise 2019 yılının Nisan ayında gerçekleştirildi. 2022 yılı itibarıyla aralarında ABD Dolayı, Güney Kore Wonu, Euro gibi sayısız para birimine sabitlenmiş bir stablecoin (sabit fiyatlı coin) seçeneğine sahiptir.

Senin için hazırladığımız haberler