Teste girdiler! İşte Trabzon'da son durum...

27.02.2021 - 13:50 | Son Güncellenme: 27.02.2021 - 17:06

Son dakika haberleri... Trabzonspor, geçtiğimiz hafta oynana Başakşehir maçı öncesinden beri takım içindeki koronavirüs vakalarıyla eksik kalmıştı. Bu hafta Fenerbahçe karşısına çıkacak olan Trabzonspor'da son durum nasıl? Trabzonspor'da koronavirüs test sonuçların nasıl çıktı? İşte detaylar...

Teste girdiler! İşte Trabzon'da son durum...

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz hafta takım içindeki koronavirüs vakaları sebebiyle sıkıntılar çeken Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi yapılan testlerin sonuçları belli oldu.

Başakşehir maçı karşılaşmasında üç kalecide koronavirüs çıkması sebebiyle bordo-mavililerin kalesini dördüncü kaleci olan 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu korumuştu. Trabzonspor'a ilk güzel haber Uğurcan Çakır'dan geldi.

Testler temiz

Bu sabah saatlerinde testlere giren oyuncuların sonuçları çıktı. Çıkan sonuçlara göre Majid Hosseini, Erce Kardeşler, Lewis Baker, Vitor Hugo ve Marlon, Fenerbahçe maçında forma giyebilecek.

Marlon da negatif

Bordo-mavili takımda karantina süreci biten sol bek oyuncu Marlon'un da son yapılan koronavirüs test sonucu negatif çıktı. Brezilyalı oyuncunun da takıma dönmesiyle birlikte takımda pozitif vaka kalmadı. 

Senin için hazırladığımız haberler