TFF 1. Lig tek ses: Adana Demirspor çıksın

01.08.2020 - 18:49 | Son Güncellenme: 01.08.2020 - 18:49

Son dakika haberi... TFF 1. Lig Kulüpler Birliği, Play-off finali oynayan Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesi ve ligin 22 takımla oynanması yönünde fikir birliğine vardı. Peki Adana Demirspor Süper Lig'e yükselecek mi?

TFF 1. Lig tek ses: Adana Demirspor çıksın

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği, Play-off finalini kaybeden Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesi yönünde karar aldıklarını açıkladı.

 

Alınan kararı Boluspor Kulübü sosyal medya hesabından, "TFF 1. Lig Kulüpler Birliği olarak alınan ortak karar neticesinde; ‘21 takımla oynanması planlanan Süper Lig’in bu sezon TFF 1.Lig Play-Off finali oynayan Adana Demirspor ile 22 takıma yükseltilmesi’ düşüncesinde hemfikir olunmuştur" ifadesiyle duyurdu.

Boluspor'dan yapılan açıklamada, "Boluspor Kulübü olarak alınan bu kararı destekliyoruz" denildi.

Öte yandan Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre; Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Çarşamba günü toplanarak ligi 22 takımı çıkartması bekleniyor.

Bu durumda 1. Lig play off finalinde Karagümrük’e kaybeden Adana Demirspor da Süper Lig’e çıkacak ve 2020-2021 sezonu 22 takımla 42 hafta oynanacak.

Öte yandan 1. Lig Play-off yarı finalinde elenen Akhisarspor ve Bursaspor da Süper Lig’e alınmalarını, ligin 24 takımla oynanmasını talep etti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler