Kayserispor-Sivasspor Maçının Saati Değişti!

Ali Bozkurt
12.01.2023 - 15:11 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 15:29

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan maçın saati değişti. Maç hangi kanalda? İşte detaylar...

Kayserispor-Sivasspor Maçının Saati Değişti!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kayserispor ile Sivasspor arasında 17.00 oynanacak olan maçın saati değişti. TFF, zorlu karşılaşmanın yeni saatini resmi olarak duyurdu. İşte detaylar...

Kayserispor- Sivasspor Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan maçın saati değişti. Yarın RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 17.00'dan, 19.00'a alındı.

Sivasspor, yeni saati duyurdu

Kırmızı-beyazlı kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 
“Spor Toto Süper Lig 19. hafta maçında Kayserispor ile Sivasspor arasında 13 Ocak Cuma günü oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olarak değiştirilmiştir.”

İlgini Çekebilir
Kayserispor'dan puan silme açıklaması: "Ceza tahkimden dönecek"
Habere Git

Sivasspor, 17. sırada

Süper Lig'de bu sezon istediği performansa ulaşamayan Sivasspor, Lig'de oynadığı 17 karşılaşmada 3 galibiyet 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 15 puan topladı. Kırmızı beyazlılar ligde ise 17. sıraya yerleşti. 

Kayserispor 9. surada

Süper Lig'de bu sezon 17 karşılaşmaya çıkan Kayserispor, 7 galibiyet 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 23 puan topladı. Sarı-Kırmızılılar bu puan ile 9. sıraya yerleşti.

Maç ne zaman ve hangi kanalda?

Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak olan maçın saati değişti. Yarın RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 17.00'dan, 19.00'a alındı. Karşılaşma yarın beIN Sports'ta yayımlanacak.

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın listesindeydi! Sivasspor da devreye girdi...
Habere Git

Kayserispor-Sivasspor maçını Arda Kardeşler yönetecek

Zorlu doksan dakikayı Bursa Bölgesinden hakem Arda Kardeşler yönetecek. Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen Arda Kardeşler'e bu zorlu maçta Mehmet Emin Tuğral ve Serkan Çimen yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Yasin Kol belirlendi. VAR ve AVAR Hakemleri ise maç günü belli olacak.

Kayserispor ile Sivasspor 31. randevuda

Kayserispor ile Sivasspor arasında bugüne kadar Süper Lig'de 30 maç oynandı. Bu maçlarda 11 kez eşitlik bozulmadı. 10 kez Kayserispor kazanırken 9 kez de Sivasspor kazandı. 

Senin için hazırladığımız haberler