TFF açıkladı: Süper Lig'in bitiş tarihi değişti

Aleyna Gürgen
21.02.2024 - 21:47 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 21:56

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Trendyol Süper Lig'in tamamlanma tarihinin değiştiği duyuruldu. İşte detaylar...

TFF açıkladı: Süper Lig'in bitiş tarihi değişti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa final maçı nedeniyle Trendyol Süper Lig fikstüründe birer haftalık kaydırma yaptı.

Süper Lig fikstüründe kaydırma yapıldı

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa finalinde karşılaşacak. Şanlıurfa'da oynanacak olan final maçı ise Trendyol Süper Lig'de önemli bir değişikliğe sebep oldu. TFF tarafından yapılan açıklamada lig fikstürünün 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırıldığı açıklandı.  

İlgini Çekebilir
CANLI | Galatasaray, Sparta Prag maçı öncesi moralli! Okan Buruk konuşuyor
Habere Git

Trendyol Süper Lig ne zaman bitecek?

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Süper Lig'deki birer haftalık kaydırma şu sözlerle duyuruldu: "7 Nisan 2024 tarihinde oynanmasına karar verilen Turkcell Süper Kupa müsabakası nedeniyle; Trendyol Süper Lig'in 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırılarak 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanmasına, Turkcell Süper Kupa müsabakasında takvim değişikliği nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesinin bu maçta uygulanmamasına ve kulüplerin transfer ettiği futbolcuları finalde oynatabilmelerine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Senin için hazırladığımız haberler