TFF başkanlık seçimi ne zaman, favori adaylar kimler?

Ali Bozkurt
12.04.2022 - 17:25 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 18:08

TFF başkanlık seçimi merak edilmeye başlandı. Nihat Özdemir istifası sonrası vekaleten başkan vekili Servet Yardımcı koltuğa geçmişti. Peki seçim ne zaman ve adaylar kimler? İşte detaylar...

TFF başkanlık seçimi ne zaman, favori adaylar kimler?

AJANSSPOR HABER

TFF'de Nihat Özdemir'in başkanlıktan istifa etmesinden sonra başkanlık seçimi ne zaman olacağına dair meraklar artmaya başladı. Yeni adaylar kimler ve başkanlık için favori adaylar kimler gibi araştırmalar artmaya başladı. Peki başkanlık seçimi ne zaman ve aday isimleri belli oldu mu? İşte detaylar...

TFF başkanlık seçimi ne zaman?

TFF, yeni başkanlık seçim tarihini açıkladı. ''Yönetim Kurulu toplantısında; TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Ankara’da yapılması kararlaştırılmıştır.'' açıklaması yapıldı.

 

TFF Başkan adayları kimler?

Henüz resmi olarak TFF Başkanlığına adaylığını gösteren isim olmadı. TFF kulislerinden aldığımız bilgiye göre yeni başkanın kulüplerle özdeşleşmiş bir isim olması istenmiyor. Medyaya yansıyan Servet Yardımcı-Göksel Gümüşdağ kamplaşma iddiaları da rahatsızlık yaratıyor.  Vekaleten başkanlığı üstlenen Servet Yardımcı, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi gibi isimlerin adı geçiyor. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | TFF Başkanlığı için en güçlü aday Altıntop
Habere Git

''TFF Başkanı adayı değilim''

Kulüpler Birliği Başkanı ve Trabzonspor Başkanı olan Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği toplantısı sornasında TFF başkanlığı hakkında açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, başkan adayı olmadığını söyledi. Ahmet Ağaoğlu, ''Ben TFF Başkanlığı'na aday olmayı düşünmediğimi ifade etmiştim. Uzun zamandır ismi ön plana çıkan ve gündemde olan isimlerden ikisi de toplantıdaydı. Birisi Göksel Gümüşdağ, diğeri Ahmet Nur Çebi. Vekaleten Sayın Çebi ve Gümüşdağ adına şunu paylaşabilirim, benimle aynı düşünceye sahipler. TFF Başkanlığı'nı düşünmüyorlar. İkisinin de ifadeleri benim kullandığım ifademle eş değer. Eğer hala bu iki değerli başkanımızın ismi etrafında gündem oluşturuluyorsa yeni isimlerin aranmasında yarar var." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kulüpler Birliği toplantısı bitti! Ahmet Ağaoğlu'dan TFF Başkanlığı açıklaması...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler