Ajansspor

TFF, derbinin faturasını kesti!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'yu sportmenliğe aykırı açıklamaları, Beşiktaş Kulübünü ise çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 26 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
TFF, derbinin faturasını kesti!
TFF, derbinin faturasını kesti!

TFF, derbinin faturasını kesti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'yu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Uslu'nun Beşiktaş'la oynanan derbi maçtan sonra yaptığı "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle PFDK'ya sevkinin gerçekleştirildiği belirtildi.

Uslu, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 3-2 kaybettiği maçtan sonra basın mensuplarına açıklama yaparak, derbinin hakemi Halis Özkahya'yı eleştirmişti.

Beşiktaş Kulübü ise derbi maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...