TFF, Sürat Kargo İle Sponsorluk Sözleşmesi İmzaladı!

11.07.2023 - 17:34 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 17:41

Süper Lig'in isim hakkını Trendyol ise sponsporluk anlaşması sağlayan TFF, yeni bir sponsporluk yaparak Sürat Kargo ile sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

TFF, Sürat Kargo İle Sponsorluk Sözleşmesi İmzaladı!

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu, kadın futbolunun gelişimi için Sürat Kargo ile iş birliği yaptı. İmzalanan iki yıllık anlaşmayla Sürat Kargo, Kadın Milli Futbol Takımları Ana Sponsoru oldu. Detaylar...

Büyükekişi: ''Mutluyuz''

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi törende yaptığı konuşmasında kargo sektörünün önde gelen şirketlerinden Sürat Kargo gibi değerli bir markayla iş birliği yapmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek, "Sizlerin huzurunda kendilerine büyük futbol ailemize hoş geldiniz demek istiyorum. Sponsorlarımızın desteğiyle önümüzdeki dönemde, futbolumuzu daha ileriye taşımak için başlattığımız proje ve uygulamalarımızı en güzel şekilde tamamlamak istiyoruz. İnşallah, attığımız tohumların meyvelerini hep birlikte alacağız. Ve yeni tohumlar atarak birlikte bu tohumları yeşerteceğiz." dedi.

 

Önce Trendyol sonra Sürat Kargo

İlk kez Ajansspor'un duyurduğu, Trendyol, Süper Lig'in isim sponsoru olacak haberi gerçekleşirken TFF ikinci sponsorunu da açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu bu sefer ise Sürat Kargo ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Trendyol, Süper Lig ve Hatayspor sponsorluğu sonrası o takımla görüşüyor!
Habere Git

Tredyol Süper Lig ve 1. Lig'e isim sponsoru oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol arasındaki iş birliği ile Süper Lig ve 1. Lig isim hakları değişiyor. E-ticaret platformlarından Trendyol, Süper Lig ve 1. Lig’in isim sponsoru olacak.  

Sözleşme yarın imzalanacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ve TFF Başkan Vekili, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan’ın katılımıyla 12 Temmuz Çarşamba günü (yarın) saat 11.00’de TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Trendyol ne kadar ödeme yapacak?

Ajansspor'un duyurduğu bilgiye göre; 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Süper Lig'in isim sponsorluğu için Trendyol'la 2 artı 1 yıllık anlaşma sağladı. 

Trendyol, toplamda 750 milyon TL bandında ödeme yapacak ve bu miktar tüm kulüplere eşit miktarda dağılacak. Her yıl artış ÜFE-TÜFE oranında olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler