Samsunspor Ulusal Kulüp Lisansı Aldı

Akın Ungan
23.05.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 16:32

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, lisans alan kulüpleri açıkladı. Samsunspor, 2023-2024 sezonu için ulusal kulüp lisansı aldı. Detaylar.

Samsunspor Ulusal Kulüp Lisansı Aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, bir araya geldi. Kurul, yaptığı toplantıda lisans adayı kulüpleri inceledi ve hak kazananları belirledi.

Aday kulüpler incelendi

TFF Lisans Kurulu, aday kulüplerin sunduğu dosyaları, Kulüp Lisans ve Finansal Sürdürülebilirlik Talimatı’nda ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Kulüp Lisans Talimatı’nda aranan sportif, futbol sosyal sorumluluk, altyapı, personel-idari, hukuki ve mali kriterler yönünden inceledi.

UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belirlendi

Kurulun yaptığı toplantının sonunda 2023-2024 sezonu için UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirlendi.

İlgini Çekebilir
TFF duyurdu! UEFA ve ulusal lisans alan takımlar belli oldu...
Habere Git

Samsunspor Ulusal Kulüp Lisansı aldı

Yapılan incelemeler sonucunda TFF 1. Lig'de şampiyonluğunu ilan eden ve gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edecek Samsunspor, 2023-2024 sezonunda ulusal kulüp lisansı almaya hak kazanan kulüpler arasında yer aldı.

UEFA Lisansı alan kulüpler

  • Spor Toto Süper Lig: Adana Demirspor A.Ş., Arabam.com Konyaspor, Beşiktaş A.Ş., Corendon Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., İstanbulspor A.Ş., Medipol Başakşehir FK, Kasımpaşa A.Ş. Trabzonspor A.Ş.
  • Spor Toto 1. Lig: Göztepe A.Ş. 
  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: ALG Spor, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K., Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Trabzonspor A.Ş. Kadın Futbol

Ulusal Lisansı alan kulüpler

  • Spor Toto 1. Lig: Ankara Keçiörengücü, Bodrumspor A.Ş., Çaykur Rizespor A.Ş., Manisa Futbol Kulübü ve Yılport Samsunspor
  • TFF 2. Lig: Anagold 24Erzincanspor, Weecoins Kırklarelispor
İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Samet için 48 saat beklerse TFF ne yapacak?
Habere Git

55 kulübe ek süre

Kalan 55 kulübe ise kriter eksiklerini tamamlamaları için 30 veya 60 gün süre tanındığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler